volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Hoofdsponsor Rabobank Utrecht

Waarom sponsort Rabobank Utrecht Kampong Hockey?
De Rabobank is sinds het seizoen 2005-2006 hoofdsponsor van Kampong Hockey. De jaren daarvoor was de bank al als sponsor van het jeugdhockey aan Kampong verbonden. De bank ziet de hoofdsponsoring van Kampong als een logische verbinding met de club. Sport is belangrijk voor de sociale cohesie in de samenleving en door haar omvang vervult Kampong een belangrijke maatschappelijke rol in Utrecht en haar omgeving.

Hoofdsponsor voor top- en breedtesport
De Rabobank verbindt zich graag aan een toonaangevende hockeyvereniging die lokaal actief en betrokken is. Dit past uitstekend bij de coöperatieve gedachte van de bank. Samen met Kampong Hockey hebben we de ambitie om zowel de topsport als de breedtesport verder te ontwikkelen. De hoofdsponsoring betreft dan ook de beide takken van sport. Zo worden Heren 1 en 2, Dames 1 en 2 en een aantal andere senioren teams voorzien van Rabobank tenues en is de hoofdsponsor en medeorganisator van de Kampioenenparade, het familietoernooi Fampong en de vrijwilligers-BBQ.Rabobank en Kampong

In samenwerking met RABO bank streven we met onze horecapartner Nummer Veertien ernaar onze sporters en bezoekers te voorzien van gezonde voeding. Rabobank en Kampong Hockey werken al meer dan 20 jaar samen en hebben hun samenwerking onlangs versterkt op het gebied van top- en breedtehockey, de business club, het nieuwe clubhuis en nieuwe hoofdveld met tribune en maatschappelijke initiatieven. Per 2020 is deze samenwerking uitgebreid met het sponsoren van Kampong Voetbal.


Binnen Kampong is een werkgroep waar ook sporters deel van uit maken continu met horecapartner Nummer Veertien bezig om het aanbod vanuit de keuken verantwoord en gezond te houden. Nieuwe gerechten en gezonde, vegetarische snacks sieren nu de menukaart en ook lokaal duurzaam aanbod wordt toegevoegd. RABO bank wil samen met Kampong toonaangevend zijn als duurzame en gezonde sportvereniging.

 
Powered by LISA