volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong mediaKampong bloeit en groeit! Om iedereen goed en snel te informeren verspreiden we berichten via verschillende media. Hoe blijf je op de hoogte van alle activiteiten?

Website
Op onze website www.kamponghockey.nl staan mededelingen over trainingstijden, afgelastingen, teamindelingen, oproepen voor workshops en infoavonden etc.
Hier vind je ook algemene informatie over onze vereniging, activiteiten en commissies.

App
De Kampong app is handig voor communicatie binnen je team over speeltijden, trainingen, vertrektijden en taken. Ook voor het belangrijkste verenigingsnieuws. Coaches beschikken over extra (communicatie)functies mits ze inloggen als coach.
Download hier de gratis app:
Iphone bit.ly/KampongIphone
Android bit.ly/KampongAndroid

Nieuwsbrief
Elke woensdag versturen we per mail een nieuwsbrief naar onze leden. Daarin staat een samenvatting van het belangrijkste weeknieuws. Handig! Je hoeft je niet aan te melden, leden krijgen de nieuwsbrief automatisch via het emailadres dat in ons administratiesysteem LISA staat.

Sociale media
Via onze sociale media delen we informatie én belevenissen zoals kampioenschappen, verslagen van activiteiten, Kampongers die in het nieuws zijn etc. Met veel video's en foto's. Volg kampong en blijf op de hoogte!

Facebook/kamponghockey
Twitter/ @kamponghockey
Instagram/kamponghockey

KampongTV
Samenvattingen van de Heren 1 en Dames 1 wedstrijden en interviews vind je op HoofdklasseTV. Verslagen van evenementen, toernooien en reportages staan op ons YouTubekanaal Youtube/kamponghockeyTV.

Tophockey
Onze tophockeyteams Dames 1 en Heren 1 hebben eigen facebook- en twitterpagina's.
Op Facebook KampongDames1 en KampongHeren1
Op Twitter @Kampong Dames 1 en @Kampong Heren 1

Privacy en beeldrechten
Kampong gebruikt foto- en videomateriaal om leden en ouders te informeren over en te enthousiasmeren voor activiteiten op onze vereniging. Dit beeldmateriaal wordt gemaakt door een aantal aan Kampong verbonden fotografen, door leden van commissies en door Team Communicatie. 

Daarnaast roept Team Communicatie leden en ouders geregeld op om foto's en video op te sturen, bijvoorbeeld kampioensfoto's die we op de website plaatsen.

Restricties
In het algemeen laten we alcohol buiten beeld, zijn we terughoudend met beeldmateriaal van jeugd (we vragen indien mogelijk vooraf toestemming van ouders/verzorgers) en weren we berichten die onnodig kwetsend of te persoonlijk zijn.
We gebruiken zoveel mogelijk zelfgemaakt beeldmateriaal, soms gebruiken we beeldmateriaal dat op internet beschikbaar is. Indien mogelijk stemmen we dat af met rechthebbenden.

Reacties
Mocht je vragen of bezwaren hebben tegen het gebruikte beeldmateriaal op Kampongmedia (website, app etc), neem contact op met: 
Team Communicatie: [email protected] 
Vertrouwenspersoon: [email protected]
We zullen het gebruikte materiaal dan zo snel mogelijk aanpassen of verwijderen.

Persberichten
Van elke tophockeywedstrijd verstuurt Kampong Hockey een persbericht aan de media. Daarnaast worden over andere relevante gebeurtenissen ook persberichten verspreid.

Meer info
Vragen over Kampong media via [email protected].

 
Powered by LISA