volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong Tenue & Kleding


Kampong clubtenue
Het Kampong clubtenue bestaat voor de dames/meisjes uit een wit shirt met blauwe zijstreep, een blauwe rok met witte zijstreep en blauwe kousen.
De heren/jongens spelen in een blauw shirt met witte zijstreep, een wit short met blauwe zijstreep en blauwe kousen. Alle kledingstukken zijn voorzien van het beeldmerk SV Kampong en/of het Kampong logo. 

Is het Kampong clubtenue verplicht?
De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van bondswedstrijden verplicht. Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de kousen duidelijk afwijken van de kleur van het shirt en de kousen van de ontvangende vereniging. Het Kampong uittenue bestaat in die gevallen voor alle hockeyspelers uit een rood shirt en rode kousen. Het Kampong keepersshirt bestaat in de kleuren zwart en blauw.

Bruikleenregeling wedstrijdshirt
Bij Kampong is een aantal jaren geleden gekozen voor een bruikleenregeling voor wat betreft de wedstrijdshirts. Dat houdt in dat ieder lid voor het bedrag van €10,00 per jaar (prijs per jaar vanaf seizoen 2018-2019) voor een periode van 3 jaar een wedstrijdshirt mag gebruiken. De kosten worden automatisch met je contributie geëind. Als je stopt met hockeyen lever je je shirt weer in, zodat we weer een nieuw lid blij kunnen maken met een shirt.

Aanschaffen
Het Kampongtenue is uitsluitend verkrijgbaar bij Jumbo Hockey, Herculesplein 275 (onder de Galgenwaard), Utrecht. Het wedstrijdshirt is op vertoon van je lidnummer op te halen. De sokken, je short/rokje en je uitshirt en -sokken dien je zelf aan te schaffen.

Wedstrijdshirt te klein?
Mocht je wedstrijdshirt te klein (of te groot) zijn geworden, dan kun je tijdens het seizoen je shirt altijd ruilen voor een andere maat bij Jumbo Hockey op vertoon van je lidnummer. Geef eerst even je nieuwe maat door aan de kledingcommissie via [email protected], of bel het hockeykantoor, zodat we de maat kunnen aanpassen in het systeem: 030-2511420. Pas daarna kun je je shirt ruilen bij Jumbo Hockey!

Zelf kleding laten bedrukken met een sponsor / logo

De naam Kampong, SV Kampong en het logo "huisje met palmboom”, het desahuisje, zijn gedeponeerd en beschermd en mogen niet zomaar gebruikt worden.
Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen.

Wil jij er komend seizoen tiptop uitzien met jouw team en vind je dat daarbij teamkleding niet mag ontbreken? Onze sponsor Your Style op de Voorstraat kan voor jullie de bedrukking verzorgen. Zij bedrukken exclusief het Kampong logo voor jou (in blauw of wit). Kijk eens op hun website voor een leuke sweater of stoer jack: www.yourstyle.nl.

Jumbo Hockey (voorheen Hockey Republic)
Wil je liever kleding van onze kledingsponsor Reece? Ga dan eens kijken bij Jumbo Hockey, onze andere sponsor: www.jumbohockey.com

Hoe zit dat met het Kamponglogo en trainingskleding?
We vinden het leuk als jouw team een Kamponglogo op de teamkleding heeft, maar we willen daarbij de afspraken met onze sponsoren respecteren.
Dat betekent dat het niet mogelijk is om een Kamponglogo te laten drukken op kleding van een ander sportmerk dan Reece. 
Kies je voor merkloze kleding, dan is het Kamponglogo geen probleem.
Het Kamponglogo wordt exclusief gedrukt door Your Style; zij hebben het logo in bezit.

Bedrukking van je wedstrijdshirt
Het zelf bedrukken van de blauwe / witte wedstrijdshirts is niet toegestaan, aangezien voor de wedstrijdshirts een bruikleenregeling geldt en de shirts eigendom zijn en blijven van Kampong Hockey. 
Bijvoorbeeld de lijnteams krijgen gesponsorde en bedrukte wedstrijdkleding vanuit Kampong.
Wil je toch als sponsor op het wedstrijdshirt van een team komen te staan? Neem dan contact op met Kampong, we sluiten dan een sponsorovereenkomst met je af, waarbij je dan officieel sponsor wordt van Kampong.

Bedrukking teamkleding met een sponsor
Wil je ook een sponsor op je teamkleding laten drukken? Om vervelende situaties te voorkomen is voor alle vormen van sponsoring goedkeuring van Team Sponsoring gewenst. Wij verzoeken dan ook, als je sponsorplannen hebt, deze tijdig en vooraf ter goedkeuring voor te leggen aan [email protected]

Alvast bedankt voor het respecteren van bovenstaande richtlijnen!


Overige vragen? 
Kijk eerst hier bij de FAQ of mail naar [email protected] 
Powered by LISA