volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Club Blauw

Steun de Kampong tophockeyambitie
Club Blauw verenigt Kampongers die de vernieuwde tophockeyambitie met een structurele financiële bijdrage willen ondersteunen. Club Blauw organiseert een aantal bijeenkomsten rondom wedstrijden en met spelers en trainers van Heren 1 en Dames 1. De donatie aan Club Blauw is fiscaal aftrekbaar bij een looptijd van 5 jaar, als je privé schenkt.

Zo gemakkelijk werkt periodiek schenken
De Nederlandse overheid promoot periodiek schenken aan goede doelen, door deze
volledig aftrekbaar te maken voor de inkomstenbelasting. Met een periodieke schenking zeg je, minimaal vijf jaar lang, een vast bedrag toe aan Kampong Hockey. Je hoeft alleen maar een volmacht in te vullen en op te sturen.

Draag jij ook bij aan Topsport bij Kampong Hockey?
Als je een periodieke schenking doet dan word je automatisch lid van Club Blauw. Dit is een club van (oud)Kampongers met een sterk blauw hart die graag een bijdrage levert aan topsport van Kampong (senioren en jeugd).
Club Blauw organiseert tenminste tweemaal per jaar een bijzondere bijeenkomst met spelers en/of coaches van Heren 1 en Dames 1. Ook nodigen wij Club Blauw uit voor de Play-Offs (als Kampong die speelt). Bij elke bijeenkomst mag je een introducé meenemen.


Zo werkt het...

-  Je vult de schenkingsovereenkomst voor de schenker en de ontvanger in. 

-  Deze stuur je samen met een kopie van je identiteitsbewijs of paspoort naar Kampong Hockey, Laan van Maarschalkerweerd 14, 3585 LJ UTRECHT of je geeft het af op het hockeykantoor. 

-  Je geeft je schenking op bij de fiscus via je belastingaangifte.
Onder het kopje ‘Aftrekposten giften’ vul je je bijdrage in onder het kopje ‘Periodieke giften’. De belastingdienst weet zo dat de gift volledig aftrekbaar is.

Vragen? Neem contact op via [email protected].


Download de folder als .pdf

Download de formulieren om direct Club Blauw lid te worden:
- Exemplaar voor de Schenker
- Exemplaar voor de Ontvanger
 
Powered by LISA