volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Bedrijfshockey

Wil jij met je bedrijf meedoen aan de bedrijfshockeycompetitie? Draag op een sportieve en sociale manier de naam van je bedrijf uit en bouw tegelijkertijd een band met je collega’s buiten de werkvloer om, da's goed voor de teambuilding. Rondom de wedstrijden leg je gemakkelijk contact met zowel branchegenoten als andere bedrijven.

Bedrijfshockey
Je speelt 12 à 14 wedstrijden in een seizoen op de maandagavond. De wedstrijden beginnen om half acht, acht uur of om negen uur. De standen, uitslagen en het programma zijn te vinden op de website van KNHB
(Standenmotor).

Inschrijven
Inschrijven doe je door het ingevulde inschrijfformulier vóór 25 augustus 2018 te mailen naar [email protected]Lees hier de voorwaarden van de Bedrijfshockeycompetitie Utrecht.

Aanmeldingsformulier bedrijfshockey seizoen 2018-2019.pdf

Standenmotor en uitslagen
De aanvoerders geven de uitslagen van de wedstrijden direct na de wedstrijd, of ten minste uiterlijk woensdag na de speeldag door via de link. De standen en uitslagen kun je vinden in de standenmotor van de KNHB.

Samenstelling mixed-teams

Een mixed team is een team dat bestaat uit minimaal 4 dames, en maximaal 6 heren. De doelverdediger kan een dame/vrouw of een heer/man zijn. Indien een mixed team anders is samengesteld, is het team onreglementair samengesteld. Indien dit wordt doorgegeven aan de commissie bedrijfshockey wordt de uitslag aangepast.

Gegevens tegenstander
De gegevens van de tegenstander, zoals teamkleur, telefoonnummers en de e-mailadressen zijn te vinden op het beveiligde gedeelte (inlog) van de website kamponghockey.nl. Ook staan in dit beveiligde gedeelte de code's voor het invullen van de uitslagen.

Afzeggen

Het kan voorkomen dat de wedstrijd onverwacht moet worden afgezegd. De verantwoordelijkheid voor het melden van de afzegging van de wedstrijd ligt bij de (vice)-captain. De uiterste tijd is 15:00 uur om een wedstrijd af te cancelen.

Afgelastingen
Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kan een wedstrijd worden afgelast. Dit wordt op de speeldag maandag bekend gemaakt vanaf 15:00 uur. Het heeft geen zin om eerder contact op te nemen, de keuring van de velden wordt pas om 14:45 uur op de speeldag gedaan. Dit wordt dan gepubliceerd op de Kampong website.


Bedrijfshockeycommissie SV Kampong Regio Utrecht
[email protected]

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA