volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong @Work

Introductie

Al enkele jaren werken Kampong en JongSelect samen aan de maatschappelijke ontwikkeling van de Kampong leden. Nu is tijd voor een volgende stap: de start van Kampong @Work. 
Bij Kampong @Work ga jij als lid van de vereniging op zoek naar een nieuwe baan, stage, bijbaan of interim opdracht in de regio.


Wat is Kampong @Work?

Kampong @Work is een platform voor werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Andersom stelt Kampong @Work opdrachtgevers in staat in contact te komen met talentvolle leden die graag werkervaring op willen doen.

Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational, een functie met 1-3 jaar ervaring bij een notariskantoor of je 2e
 of misschien wel je 4e stap binnen de transportsector: voor iedereen is er via Kampong @Work iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag.


Hoe werkt
Kampong @Work?

Via de website van Kampong kun jij de pagina van Kampong @Work bezoeken. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Bij bijvoorbeeld leden van de Business Club, maar ook bij allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent.

Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Je kunt direct reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kom je met elkaar in gesprek.

Als je een account hebt aangemaakt en ingevuld hebt waar je naar op zoek bent, dan kan een mogelijke nieuwe werkgever jou ook vinden via het platform.


Financiële bijdrage voor Kampong

Nieuwe baan of leuke stage gevonden via
Kampong @Work? Dan ontvangt Kampong hiervoor een financiële bijdrage – vanzelfsprekend zeer welkom gezien de huidige bizarre tijden!
Niet alleen heb jij dan een nieuwe baan: je ondersteunt Kampong hier ook nog eens mee!


Meld je aan of schrijf je in!
 
Powered by LISA