volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn altijd welkom, want Kampong zijn we samen!
Wil je helpen om de jeugd en volwassenen plezierig te kunnen laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Een bestuursfunctie te vervullen? Of actief te zijn binnen een van de vele commissies die Kampong rijk is?


Vrijwilliger worden op Kampong?
Inschrijfformulier vrijwilligers
 


Speciaal voor jou als vrijwilliger: de Vrijwilligerscommissie

Kampong is een nieuwe commissie rijker: De Vrijwilligerscommissie (VWC). Kampong kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die helpen alles in goede banen te leiden. Alle jeugdteams van Kampong hebben natuurlijk coaches, managers en trainers nodig die zich vrijwillig inzetten voor het team van hun kind(eren). Daarnaast zijn er ook enthousiaste vrijwilligers nodig, die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven op Kampong. Daarom zijn vrijwilligers altijd welkom en hebben we nu een VWC die zich richt op deze hele belangrijke groep voor Kampong.


Wat doet de VWC?

De VWC wil een klimaat realiseren waarbinnen het makkelijk is om vrijwilligers te interesseren en te behouden. De VWC is een centraal aanspreekpunt voor (ouders/verzorgers van jeugd) leden met vragen over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen Kampong. De VWC vervult de rol van aanjager en coördinator bij het geven van inzicht in de werkzaamheden van verschillende commissies op Kampong. De VWC zorgt dat openstaande functies inzichtelijk en toegankelijk zijn voor alle betrokkenen. De VWC brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar. De VWC draagt zorg voor waardering van de vrijwilligers en behartigt waar nodig de belangen van de vrijwilligers binnen de club. De VWC heeft daarnaast de taak om ervoor te zorgen dat iedere vrijwilliger, betrokken bij jeugdhockey op Kampong, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegt. Voor meer informatie bekijk het vrijwilligersbeleidsstuk.  


WE NEED YOU!

De VWC is gestart met alle vacatures in de diverse commissies op 1 plek bij elkaar te brengen: deze vacaturepagina! 
Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op andere (vak)gebieden zoals communicatie of organisatie. Houd de pagina in de gaten, wacht niet tot je gevraagd wordt maar meld je vooral aan als je een passende functie ziet. Ook bij de VWC zoeken we nog een enthousiaste vrijwilliger die wil helpen de VOGs van alle vrijwilligers te coördineren. 


Vragen

Als je vragen/opmerkingen of ideeën hebt, mail ons dan op [email protected]

Kampong zijn we samen
Aimée Bosman, Sophie Slippens, Petra Vos, Nina Winters


Bekijk hieronder de openstaande vacatures:VACATURES:


 
 
VACATURE: Arnaud Naeff Fonds

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger voor het AN fonds. Het Arnaud Naeff Fonds zet zich in om kinderen een plezierige tijd op Kampong te geven. Soms door eigen initiatieven en soms door een financiële bijdrage te leveren aan bestaande activiteiten. Arnaud Naeff heeft 50 jaar lang training gegeven aan de jeugd op Kampong Hockey. Bij 'Naud' staat het plezier in het spelletje voorop. Of je nu wint of verliest, in een breedte- of in een topteam speelt ... hij is gelukkig als iedereen met een glimlach op Kampong rondloopt. Naud is zelf ook nog vaak op de club te vinden.
Het AN Fonds ondersteunt verschillende initiatieven, met name gericht op de jeugd die in de breedte teams speelt. Recent ondersteunde het ANF o.a. het C/D feest, de Stay Fit trainingen voor A/B jeugd, extra trainers op de instuif trainingen voor de C/D jeugd en extra trainingsmaterialen voor alle breedte jeugd.

Wil jij een bijdrage leveren aan deze positieve commissie om het gedachtegoed van Naud hoog te houden, reageer dan snel,

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur per week.

Heb je hier een vraag over? Stuur dan een mailtje naar:  [email protected]


VACATURE: Kledingcommissie: Topjeugd

Jij bent verantwoordelijk voor het uitreiken (aan het begin van het seizoen) en het innemen (aan het einde van het seizoen) van de gesponsorde kleding.  Deze kledingitems heeft het team gedurende één seizoen in bruikleen. Aan het einde van het seizoen wordt alle kleding weer ingenomen.

In deze functie houd je contact met begeleiding/spelers van de topjeugdteams.  

Mochten er gedurende het seizoen kledingstukken zoek raken, beschadigen of echt te klein worden dan kijkt de kledingcommissie eerst of de juiste maat in combinatie met het juiste nummer nog in voorraad is bij de reservekleding. Mocht dat niet het geval zijn dan moet er een nieuw item worden besteld. Daarna moet de kleding worden bedrukt met de juiste sponsor en rugnummer.  

De tijdsinvestering: Piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie tijdens de inname en uitgifte van kleding. In die periodes kost het gemiddeld een paar uur per week, door het jaar heen gemiddeld 2 uur per maand voor - met name - overleg.
 VACATURE: Kledingcommissie: 2 Nieuwe commissieleden: Nieuwe tenues en kleding algemeen 

Iedere drie jaar (nu aankomende zomer) wordt het Kampong tenue vervangen. Aan het begin van het seizoen na afloop van een driejaarsperiode moeten de oude bruikleenshirts omgeruild worden door de nieuwe bruikleenshirts. Jij bent verantwoordelijk voor deze ruil en samen met Jos (van de kledingadministratie) voor het bijwerken van de administratie hiervan.  
Ook houd je de kledingmailbox in de gaten en zorg je ervoor dat de andere Kledingcomissieleden de mails beantwoorden die hun functie aangaan.  

Tijdsinvestering: Het bijhouden van de mailbox is een wekelijkse bezigheid en zal ongeveer 1 uur per week in beslag nemen. De piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie. En met name aan het begin en einde van de driejaarlijkse cyclus van het bruikleenshirt ( Start seizoen 2021/2022, 2024/2025, etc...)

Interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Voorzitter G-hockey Commissie

Er is een vacature voor voorzitter van deze commissie die zich bezig houdt met het G-hockey op Kampong.  G/LG-hockey is voor kinderen en jongeren in de leeftijd vanaf ongeveer 6 jaar, woonachtig in de regio en de stad Utrecht, niet rolstoelafhankelijk, waarbij de verstandelijke  en/of lichamelijke beperking of gedrag van dien aard is, dat zij niet kunnen hockeyen met leeftijdsgenoten binnen een regulier hockeyteam.
Bij G/LG-hockey is het motto: ‘gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet’. 

Taken:
Verantwoordelijk voor financieel beleid van G/LG hockey
Aanvragen subsidies 
Voorzitter bij vergaderingen/ maken van de agenda ( 3-4 x per jaar)  
Overleg een paar keer per jaar( vaak telefonisch) met coördinator.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]  
VACATURE: Rolstoelhockeycommissie

We zoeken enthousiaste rolstoelers en/of betrokken liefhebbers:
Ben je handig met een computer of laptop? Kan je de spelers per mail op de hoogte brengen van competitiedagen en de wedstrijdadministratie verzorgen? Kortom, wil jij de wedstrijdondersteuning op je nemen samen met iemand of alleen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben je handig met sociaal media (Twitter, Facebook, Instagram) en kan je leuke wervende stukjes schrijven en foto’s plaatsen?  Misschien kan je het nog niet maar wil je het wel leren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoofd Materiaal; Ben jij een aanpakker en kan je verantwoordelijkheid dragen voor de boarding, tape, opbouwers en de afbouwers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hou je van een feestje en gezelligheid? Vind je de 3e helft ook belangrijk? Wil je graag een paar keer per jaar iets organiseren om dit te ondersteunen? Heb je goede ideeën hiervoor? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je affiniteit met deze doelgroep en wil je graag betrokken zijn bij het H en E hockey van Kampong? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur per week.

Heb je hier een vraag over? Stuur dan een mailtje naar [email protected]


 
VACATURE: Oproepkrachten tijdens events

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis zouden willen helpen tijdens evenementen. Denk aan het controleren van tickets, het begeleiden van publiek, het vermommen als Klappie, het helpen met opbouwen, verslaglegging tijdens evenementen, etc.

Tijdsinvestering: Dit gaat dan om een dagje of misschien zelfs een paar uurtjes meelopen en helpen waar nodig. Op dit moment is er vanwege corona helaas niet zoveel te organiseren, maar we proberen een poule op te bouwen met mensen die het leuk vinden om heel af en toe een handje te helpen en zo de Kampong evenementen in de toekomst van dichtbij te ervaren.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 
VACATURE: Commissielid Wedstrijdtafel-commissie 

Hij/zij vindt het leuk om gastvrouw/gastheer te zijn of de teams daarin te ondersteunen. Je bent regelmatig op de club om signalen op te vangen, verleent proactief hand- en spandiensten rondom de wedstrijdtafel en zorgt voor een nette uitstraling van de wedstrijdtafel.

Tijdsinvestering: 1 uur per week tijdens het veldseizoen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
Heb je verder nog vragen of wil je ons op een andere manier meehelpen? 
Mail onze Vrijwilligerscommissie via [email protected]  
Powered by LISA