volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Inschrijfformulier SV Kampong Hockey


Je staat op het punt om lid te worden van Kampong Hockey, de mooiste en grootste hockeyclub van de wereld! Het is dé plek waar je een mooie, gezellige en sportieve tijd gaat beleven. Onze missie ”Kampong Hockey, Samen in beweging! " proberen wij dagelijks vorm te geven.

Voordat je lid wordt van Kampong Hockey vragen we je de algemene informatie omtrent het lidmaatschap goed door te nemen.

Onze vereniging wordt gedragen door leden, vrijwilligers, professionals en sponsoren, waaraan we als vereniging toegewijd zijn. Daarom houdt een lidmaatschap bij Kampong Hockey meer in dan alleen trainen en wedstrijden spelen. Zonder deze inzet is beoefenen van de hockeysport simpelweg niet mogelijk. Dat is de reden dat er van senioren, jeugdspelers en niet te vergeten ouders en
verzorgers wat verwacht wordt.

Akkoordverklaring:
Door het inschrijfformulier in te vullen verklaart u akkoord te gaan met het volgende:
- De aannamecriteria
- De statuten, het huishoudelijk reglement en de gedragscode en gedragsregels, deze zijn hier te vinden
- Verplichtingen die verbonden zijn aan het lidmaatschap, zoals:

1. Voor alle leden: aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden
2. Voor alle leden en voor ouders van jeugdleden; verwachten wij dat zij zich actief inzetten
voor Kampong hockey door een vrijwilligerstaak op zich te nemen.
3. Voor ouders van jeugdleden; verwachten wij dat zij samen met de andere ouders uit het
team de teamtaken zoals rijbeurten, coaching, training en ondersteuning leveren bij de
(jongste) jeugd naast de teambegeleiding en spelbegeleiding tijdens de wedstrijden.
4. Voor alle jeugdleden; verwachten wij dat zij vanaf 14 jaar deelnemen aan een scheidsrechterscursus om vervolgens het KNHB scheidsrechtersdiploma te halen en regelmatig een wedstrijd te fluiten.


Categorie
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Akkoord verklaring vrijwilligers
   
Overige informatie
   
 
   
 
Extra Informatie
  Kinderen die vóór 1 oktober 6 jaar worden, kunnen worden aangemeld vanaf 1 februari.

 
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Ervaring
   
   
   
   
   
   
   
Kampong Hockey draait op vrijwilligers. Bij welke activiteit ben jij aanwezig?
  SV Kampong Hockey is afhankelijk van vrijwilligers. We verwachten van elk lid en ouders/ verzorgers van jeugdleden een actieve bijdrage. Geef hieronder aan voor welke vrijwilligerstaken we je kunnen benaderen. In geval van jeugdaanmelding graag invullen namens de ouders/ verzorgers. Er dient minimaal 2x ja ingevuld te worden.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Sponsoring
  Kampong Hockey is voor een groot deel afhankelijk van sponsoren. Wellicht heb je interesse om ons te sponsoren. Je kunt hierbij denken aan eenmalige donaties, een donatie aan het ANF, lidmaatschap van onze Business Club, bordsponsoring, kledingsponsoring, etc.. Hieronder kun je aangeven of je interesse hebt om Kampong Hockey te sponsoren

 
   
   
   
Beroep/Hobby's (bij jeugd invullen door ouder/verzorger)
  Regelmatig heeft Kampong de kennis of hulp van leden nodig bij korte of eenmalige projecten. Daarom zouden wij graag beroep of studie willen weten. Ook hobby's kunnen voor ons een reden zijn je met een specifieke vraag te benaderen. Wij willen je daarom verzoeken onderstaande gegevens in te vullen:

 
   
   
   
Diploma's
   
Team
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


Powered by LISA