volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Sponsormogelijkheden

Enorm bereik sponsoruitingen
Kampong Hockey heeft meer dan 3.300 leden, 90 seniorenteams, 120 jeugdteams, 51 bedrijfshockeyteams en 30.000 bezoekers uit de regio van andere verenigingen. Ook zijn er nog eens 3.000 andere sporters op het terrein. Deze groepen zijn voor het Utrechtse bedrijfsleven bijzonder interessant.

Sponsoring op maat
Diverse sponsoren en Business Clubleden hebben de weg naar Kampong Hockey al gevonden. Maar er is natuurlijk ruimte voor meer. Team Sponsoring van Kampong Hockey heeft voor ieder bedrijf en voor iedere beurs een passend pakket met presentatiemogelijkheden om onze doelgroepen te bereiken, want iedere sponsor heeft unieke behoeften.

Meer informatie
Heeft u interesse in Kampong Hockey's ambitie en wilt u meer weten over de presentatiemogelijkheden? Mail ons dan op [email protected] of bel met voor een afspraak op 030 - 2511420.
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA