volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Bedrijfshockey

Wil jij met je bedrijf meedoen aan de bedrijfshockeycompetitie? Draag op een sportieve en sociale manier de naam van je bedrijf uit en bouw tegelijkertijd een band met je collega’s buiten de werkvloer om, da's goed voor de teambuilding. Rondom de wedstrijden leg je gemakkelijk contact met zowel branchegenoten als andere bedrijven.

Bedrijfshockey
Je speelt 12 à 14 wedstrijden in een seizoen op de maandagavond. De wedstrijden beginnen om half acht, acht uur of om negen uur. De standen, uitslagen en het programma zijn te vinden op de website van KNHB
(Standenmotor).

Inschrijven
Inschrijven doe je door het ingevulde inschrijfformulier vóór 1 augustus 2022 te mailen naar [email protected].


Standenmotor en uitslagen
De aanvoerders geven de uitslagen van de wedstrijden direct na de wedstrijd, of ten minste uiterlijk woensdag na de speeldag door via de link. De standen en uitslagen kun je vinden in de standenmotor van de KNHB.

Samenstelling mixed-teams

Een mixed team is een team dat bestaat uit minimaal 4 dames, en maximaal 6 heren. De doelverdediger kan een dame/vrouw of een heer/man zijn. Indien een mixed team anders is samengesteld, is het team onreglementair samengesteld. Indien dit wordt doorgegeven aan de commissie bedrijfshockey wordt de uitslag aangepast.

Gegevens tegenstander
De gegevens van de tegenstander, zoals teamkleur, telefoonnummers en de e-mailadressen zijn te vinden op het beveiligde gedeelte (inlog) van de website kamponghockey.nl. Ook staan in dit beveiligde gedeelte de code's voor het invullen van de uitslagen.

Afzeggen

Het kan voorkomen dat de wedstrijd onverwacht moet worden afgezegd. De verantwoordelijkheid voor het melden van de afzegging van de wedstrijd ligt bij de (vice)-captain. De uiterste tijd is 15:00 uur om een wedstrijd af te cancelen.

Afgelastingen
Door bijvoorbeeld weersomstandigheden kan een wedstrijd worden afgelast. Dit wordt op de speeldag maandag bekend gemaakt vanaf 15:00 uur. Het heeft geen zin om eerder contact op te nemen, de keuring van de velden wordt pas om 14:45 uur op de speeldag gedaan. Dit wordt dan gepubliceerd op de Kampong website.


Bedrijfshockeycommissie SV Kampong Regio Utrecht
[email protected]

 
Powered by LISA