volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Jeugd


Hockeyen bij Kampong is vooral heel erg leuk. Sportief gedrag staat voorop. Iedereen moet op zijn niveau met plezier kunnen hockeyen. Voor de een betekent dat topsport, voor de ander maximaal presteren en voor weer een ander gaat het vooral om de gezelligheid en sportiviteit.

Bij Kampong is het niet alleen leuk om te hockeyen, maar het is ook leuk om er te zijn. We verbinden teams van verschillende leeftijden en niveaus met elkaar. Zo zijn spelers van Dames 1 en Heren 1 'buddy' van een jeugdteam, lopen spelers van de jongste jeugd mee in de line-up bij de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 en fluit de oudste jeugd wedstrijden van de jongere jeugd en geeft haar training.
Kampong zijn we samen!

Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld het reserveren van een veld, wil je meer weten over het opleidingsplan of heb je een administratieve vraag? Hieronder hebben we op een rij gezet bij wie je met je vraag terecht kunt. 


Praktische vragen
Veldreserveringen, materiaal & trainingstijden: Technische Ondersteuning
Oefenstof & hulp bij trainingen: Technische Ondersteuning
Interne & externe opleidingen: Manager Opleidingen

Beleidsmatige vragen
Topjeugd Academie: Technisch Manager Topjeugd

Administratieve vragen
Competitie-indeling & wedstrijdprogramma: Wedstrijdsecretariaat (Jeugd of Senioren)
Contributie, inloggegevens, NAW en lidmaatschap: Ledenadministratie
Uitbetaling vergoedingen: Personeelszaken

Aanmelden
Lid worden? Vul hier het online aanmeldingsformulier in. Als je je inschrijft om te hockeyen, houd er dan wel rekening mee dat er voor bepaalde leeftijdsgroepen een wachtlijst is.
 

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA