volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Keepers


Speciaal voor de keepers op Kampong is er de Kampong Goalie Academie. De Goalie Academie zet zich in voor alle keepers op Kampong: top, breedte, senioren en junioren keepers. 

Coördinator
Pim Fok is coördinator van de Goalie Academie. Hij zorgt voor de communicatie, het samenbrengen van alle keepers op Kampong en het organiseren van evenementen.

Pim is afgelopen 6 jaar fanatiek coördinator van de Jongens D geweest en nog belangrijker, trainer van de E6/E8 keepertjes. Hij wil alle keepers een warme plaats geven binnen Kampong. In samenwerking met Martijn Drijver, David Harte en Jeroen Fetter zorgt hij voor kwalitatief goede en persoonlijke training én een toffe sfeer; "serieus met de bal en grappen & grollen zonder de bal'

Je kunt hem benaderen voor goede ideeën, of als je op je veldtraining te veel als schietschijf wordt gebruikt. Of juist te weinig te doen krijgt.
Ook als je je vader of moeder een keer wil laten ervaren wat keepen is ... dan trekken we die ook gewoon een pak aan!

Contact
Je kunt Pim aanspreken op Kampong of bereiken per e-mail: [email protected]

Keeperstraining
Onder leiding van de keeperstrainers van Martijn Drijver wordt er op woensdag getraind door de Kampong keepers op veld 4.
17u - 18u keepers E6 en E8-tallen
18u - 19u keepers Jongens/meisjes D plus meisjes C
19u - 20u keepers Jongens/meisjes A en B plus jongens C
20u - 21u keepers Senioren

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA