volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Trimhockey


Trimhockey op Kampong!

Al sinds september 1999 bestaat trimhockey op Kampong. Wat ooit klein begon is uitgegroeid tot een enthousiaste trimclub met vele leden op verschillende niveaus.

Trimhockey is een goede manier om de sport te leren kennen of om het hockeyen weer op te pakken zonder gebonden te zijn aan een vast team. Zeer geschikt voor ouders en (ex)hockeyers die naast studie, gezin of drukke baan gewoon nog even een balletje willen slaan zonder verplichtingen. Ook beginners kunnen bij trimhockey terecht om de basistechnieken te leren onder begeleiding van een trainer. Later doorstromen naar een regulier seniorenteam kan en komt veel voor.

Trimhockey vindt plaats in de vorm van trainingen onder begeleiding van een (vrijwillige) trainer. De trainingen bestaan globaal gesproken uit een gedeelte conditieopbouw, een aantal oefeningen ter bevordering van de techniek en een wedstrijdgedeelte.

De leeftijd van de 'trimmers' varieert van 20 tot 50 jaar, waarvan de meeste tussen de 30 en de 40 zijn. Het is goed om te weten dat iedereen rekening houdt (dient te houden) met de ervaring van medespelers. Dat wil zeggen: bij trimhockey wordt op een 'vriendelijke' manier gehockeyd. Spelplezier en veiligheid staan voorop.

Er zijn trimgroepen op woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. De groepen zijn ingedeeld op niveau. De speeltijden en niveaus staan hieronder vermeld.

Woensdag op veld 1
09.30 - 11:00 mixed niveau
20:45 - 22:15 beginners
20:45 - 22:15 mid-gevorderd/gevorderd

Vrijdag op veld 2
20:00 - 21:45 mid-gevorderd/gevorderd
Bij vragen over trimhockey kunt u contact opnemen met de trimcommissie via [email protected].
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA