volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Welkom in de Zaalcorner

Zaalhockey is leuk en anders, maar ook deels hetzelfde als hockey op het veld. Er zijn andere spelregels, je hebt een andere stick nodig en andere schoenen. Ook de wedstrijden verlopen anders dan op het veld en zijn er zaalwachten nodig.


SPELREGELS
De belangrijkste zaalregels op een rij. Handig voor spelers, coaches én publiek, want wie de regels kent speelt en bekijkt het spel met meer plezier! Hoe zit het ook alweer met afstand houden? En de vliegende keep?
Zo is het wisselen van spelersbank opgeheven, dus je hoeft met je team dus niet meer te wisselen van bank. De vrije push na een strafcornersituatie mag ook met beschermend materiaal worden uitgenomen. Dit mag echter niet met een selfpass.
Kijk voor de officiƫle en volledige spelregelreglementen op de site van de KNHB:
KNHB-spelregels of check snel dit KNHB YouTube kanaal waar spelsituaties worden uitgelegd.CONTACT
Team Zaal zet zich in om jeugd- en seniorenleden met plezier te kunnen laten zaalhockeyen op Kampong. Heb je vragen over zaalhockey? Kijk hier met wie je contact kunt opnemen:


Team Zaal:
[email protected]
Barbara Burgering, Michael Lohle, Rutger Hardick, Joost Rings, Ronald van Maldegem, Hester de Melker en René Kemps

Senioren Zaalhockey:
[email protected]
Annemieke de Vries

Wedstrijdsecretariaat jeugd en senioren:
[email protected]
Jean-Paul Bolhaar en Wouter Janssen

Arbitrage en zaalwachten:
[email protected]

Jorrit Bruinsma

Beheerder Kamponghal:
[email protected]
Jeroen van de Peppel 06-12859883

Kamponghal en Bouwteam:
[email protected]

Michael Lohle, Rutger Hardick

Zaalhuur en trainingsschema:
[email protected]
 
Powered by LISA