volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Jeugdbeleid

De Technische Staf Kampong organiseert alle trainingen en opleidingen binnen Kampong. Deze professionals zijn in dienst van Kampong. Zij zijn herkenbaar aan hun blauwe jas met Technische Staf op de rug.

Individuele ontwikkeling

Kampong stelt de individuele ontwikkeling van jeugdspelers voorop in trainingen en wedstrijdcoaching. Winnen is het doel van een wedstrijd, maar niet het belangrijkste doel van de trainer en de coach. Daarin ligt de kracht van de Kampong opleiding: een jeugdspeler krijgt van zijn trainer en coach de aandacht die bij zijn of haar hockeytalent past.

Veilige en stimulerende omgeving

De Technische Staf Kampong streeft ernaar dat jeugdspelers zich in een veilige en stimulerende omgeving kunnen ontwikkelen en uiteindelijk gaan sporten op het voor hen hoogst haalbare niveau.

Jeugdbeleid

In oktober 2014 heeft Kampong het jeugdbeleid opnieuw gedefinieerd. In dit beleidsplan zijn de volgende onderwerpen uitgewerkt: 

     •    Selectiebeleid en teamindelingen        
     •    Doorstroombeleid en (uit)lenen van spelers
     •    Instroombeleid
     •    Procedure doorstroom A1 naar H1/D1
     •    Beleid omtrent trainers en coaches
     •    Professioneel handelen van trainers en coaches
     •    Samenwerkingsafspraken
 
Wil je meer weten?
Achter de inlog kun je het jeugdbeleid downloaden. Ga via Club naar Documenten en kies vervolgens voor Informatie voor leden. Hier is het jeugdbeleid (zowel top- als breedtejeugd te downloaden).

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA