volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Kampong Academie

Kampong stelt de individuele ontwikkeling van jeugdspelers voorop in trainingen en wedstrijdcoaching. Winnen is het doel van een wedstrijd, maar niet het belangrijkste doel van de coach en trainer. Daarin ligt de kracht van de Kampong opleiding. Een jeugdspeler krijgt de aandacht die bij zijn of haar hockeytalent past.
 
Wat is ons doel met talentontwikkeling?
Kampong streeft ernaar dat een hockeytalent zich maximaal kan ontplooien en uiteindelijk een duurzame hockeycarrière op het voor hem of haar hoogst haalbare niveau kan maken.
 
Hoe werken wij met talent?
Kampong gelooft in professioneel maatwerk, waarbij gekeken wordt naar de vaardigheden, gedrag, drijfveren en externe beïnvloeders van individuele spelers.
 
Wat doen wij voor talent?
Kampong biedt een inspirerende en veelzijdige leeromgeving waarin opgeleide trainers elkaars kwaliteiten aanvullen en nauw samenwerken met diverse specialisten. Al deze professionals werken binnen de kaders van het beleid en opleidingsplan. Zo waarborgen we dat wij op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied de beste jeugdopleiding van Nederland zijn.

Wat doen we voor jeugdige toptalenten?
Sommige jeugdspelers beschikken over unieke hockeytalenten. Kampong biedt deze toptalenten een intensievere begeleiding. Naast de reguliere hockeytrainingen, biedt Kampong voor deze talenten onder andere de deskundigheid van een voedingsspecialist, looptrainer, sportpsycholoog, videoanalist en facilitator teamontwikkeling. 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA