volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Opleidingsplan

Overtuiging jeugdopleiding
Wij geloven dat persoonlijke aandacht, uitdagend trainen, goed rusten en gezond leven leiden tot succesvol en plezierig sporten. Hierin hebben zowel trainers, coaches, spelers als ouders een verantwoordelijkheid te nemen. 

Leerthema's jeugdopleiding
Leren betekent fouten mogen maken. Wij stimuleren leren op drie niveaus:
•Individuele leerthema's Kampong breed
•Individuele leerthema’s per categorie
•Collectieve leerthema's
Voor een verdieping verwijzen wij naar het trainer/coach functieprofiel achter de inlog. 

Kenmerken Kampong hockeyspeler
Een Kampong hockeyspeler toont passie en beleving, ontwikkelt zichzelf en is zelfkritisch. Hij accepteert tegenslagen, omarmt diversiteit, toont discipline en is betrokken bij zowel het team als de club.

Kenmerken Kampong hockeytrainer
Een Kampong hockeytrainer kenmerkt zich door gedrevenheid en het stellen van vragen. Hij ontwikkelt zichzelf en is zelfkritisch. Tenslotte levert hij maatwerk tijdens gevarieerde en uitdagende trainingen.

Kenmerken Kampong hockeycoach
Een Kampong hockeycoach kenmerkt zich door een professionele en enthousiaste instelling waarbij hij in samenspraak handelt en inlevingsvermogen toont. Hij ontwikkelt daarnaast zichzelf en is zelfkritisch.

Kenmerken Kampong hockeytraining
Een Kampong hockeytraining bevat diverse spelvormen, is dynamisch (en daardoor intensief), biedt iedereen op diverse manieren voldoende uitdaging en stimuleert keuze vrijheid en creativiteit.

Kenmerken Kampong hockeywedstrijd
Een Kampong hockeywedstrijd typeert zich door een bepaalde stijl. Het team en de spelers focussen zich op hun eigen krachten en talenten en iedereen doet zijn uiterste best. Er wordt onderling positief gecoacht en gelijkwaardig samengewerkt. Iedereen levert maximale energie en strijd tijdens aanvallend en snel spel vanuit een verdedigende balans.    

 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA