volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn altijd welkom, want Kampong zijn we samen!
Wil je helpen om de jeugd en volwassenen plezierig te kunnen laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Een bestuursfunctie te vervullen? Of actief te zijn binnen een van de vele commissies die Kampong rijk is?


Word Vrijwilliger!

Meld je hier aan door het inschrijfformulier in te vullen.
 


Speciaal voor jou als vrijwilliger: de Vrijwilligerscommissie

Kampong is een nieuwe commissie rijker: De Vrijwilligerscommissie (VWC). Kampong kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die helpen alles in goede banen te leiden. Alle jeugdteams van Kampong hebben natuurlijk coaches, managers en trainers nodig die zich vrijwillig inzetten voor het team van hun kind(eren). Daarnaast zijn er ook enthousiaste vrijwilligers nodig, die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven op Kampong. Daarom zijn vrijwilligers altijd welkom en hebben we nu een VWC die zich richt op deze hele belangrijke groep voor Kampong.


Wat doet de VWC?

De VWC wil een klimaat realiseren waarbinnen het makkelijk is om vrijwilligers te interesseren en te behouden. De VWC is een centraal aanspreekpunt voor (ouders/verzorgers van jeugd) leden met vragen over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen Kampong. De VWC vervult de rol van aanjager en coördinator bij het geven van inzicht in de werkzaamheden van verschillende commissies op Kampong. De VWC zorgt dat openstaande functies inzichtelijk en toegankelijk zijn voor alle betrokkenen. De VWC brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar. De VWC draagt zorg voor waardering van de vrijwilligers en behartigt waar nodig de belangen van de vrijwilligers binnen de club. De VWC heeft daarnaast de taak om ervoor te zorgen dat iedere vrijwilliger, betrokken bij jeugdhockey op Kampong, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegt. Voor meer informatie bekijk het vrijwilligersbeleidsstuk.  


WE NEED YOU!

De VWC is gestart met alle vacatures in de diverse commissies op 1 plek bij elkaar te brengen: deze vacaturepagina! 
Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op andere (vak)gebieden zoals communicatie of organisatie. Houd de pagina in de gaten, wacht niet tot je gevraagd wordt maar meld je vooral aan als je een passende functie ziet. Ook bij de VWC zoeken we nog een enthousiaste vrijwilliger die wil helpen de VOGs van alle vrijwilligers te coördineren. 


Vragen

Als je vragen/opmerkingen of ideeën hebt, mail ons dan op [email protected]

Kampong zijn we samen
Aimée Bosman, Sophie Slippens, Petra Vos, Nina Winters


Bekijk hieronder de openstaande vacatures:VACATURES:


VACATURE: Kledingcommissie: Voorzitter & Dames 1 en Heren 1
Als voorzitter en verantwoordelijke voor H1 en D1 ga je over het uitreiken (aan het begin van het seizoen) en het innemen (aan het einde van het seizoen) van de gesponsorde kleding. H1 en D1 krijgt van Kampong een aantal gesponsorde kledingitems om de wedstrijden en trainingen in te spelen. Deze kledingitems heeft het team gedurende één seizoen in bruikleen. Aan het einde van het seizoen wordt alle kleding weer ingenomen.

Daarnaast ben jij als voorzitter verantwoordelijk voor de communicatie tussen de kledingcommissie en het hockeykantoor en leid je de vergaderingen.  
In deze functie houd je ook het contact met begeleiding/spelers van H1 & D1.  

Mochten er gedurende het seizoen kledingstukken zoek raken, beschadigen of echt te klein worden dan kijkt de kledingcommissie eerst of de juiste maat in combinatie met het juiste nummer nog in voorraad is bij de reservekleding. Mocht dat niet het geval zijn dan moet er een nieuw item worden besteld. Daarna moet de kleding worden bedrukt met de juiste sponsor, rugnummer en naam.  

Tijdsinvestering: Piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie tijdens de inname en uitgifte van kleding. In die periodes kost het gemiddeld een paar uur per week, door het jaar heen gemiddeld 3 uur per maand voor - met name - overleg.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Kledingcommissie: Dames 2 en Heren 2
Je bent verantwoordelijk voor het uitreiken (aan het begin van het seizoen) en het innemen (aan het einde van het seizoen) van de gesponsorde kleding. H2 en D2 krijgt van Kampong een aantal gesponsorde kledingitems om de wedstrijden in te spelen. Deze kledingitems heeft het team gedurende één seizoen in bruikleen. Aan het einde van het seizoen wordt alle kleding weer ingenomen.

In deze functie houd je contact met begeleiding/spelers van H2 & D2.  

Mochten er gedurende het seizoen kledingstukken zoek raken, beschadigen of echt te klein worden dan kijkt de kledingcommissie eerst of de juiste maat in combinatie met het juiste nummer nog in voorraad is bij de reservekleding. Mocht dat niet het geval zijn dan moet er een nieuw item worden besteld. Daarna moet de kleding worden bedrukt met de juiste sponsor en rugnummer.  

Tijdsinvestering: Piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie tijdens de inname en uitgifte van kleding. In die periodes kost het gemiddeld een paar uur per week, door het jaar heen gemiddeld 2 uur per maand voor - met name - overleg.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Kledingcommissie: Commissielid Nieuwe tenues en kleding algemeen 
Iedere drie jaar (nu aankomende zomer) wordt het Kampong tenue vervangen. Aan het begin van het seizoen na afloop van een driejaarsperiode moeten de oude bruikleenshirts omgeruild worden door de nieuwe bruikleenshirts. Jij bent verantwoordelijk voor deze ruil en samen met Jos (van de kledingadministratie) voor het bijwerken van de administratie hiervan.  
Ook houd je de kledingmailbox in de gaten en zorg je ervoor dat de andere Kledingcomissieleden de mails beantwoorden die hun functie aangaan.  

Tijdsinvestering: Het bijhouden van de mailbox is een wekelijkse bezigheid en zal ongeveer 1 uur per week in beslag nemen. De piekmomenten liggen voor en na de zomervakantie. En met name aan het begin en einde van de driejaarlijkse cyclus van het bruikleenshirt ( Start seizoen 2021/2022, 2024/2025, etc...)

Interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Voorzitter G-hockey Commissie
Er is een vacature voor voorzitter van deze commissie die zich bezig houdt met het G-hockey op Kampong.  G/LG-hockey is voor kinderen en jongeren in de leeftijd vanaf ongeveer 6 jaar, woonachtig in de regio en de stad Utrecht, niet rolstoelafhankelijk, waarbij de verstandelijke  en/of lichamelijke beperking of gedrag van dien aard is, dat zij niet kunnen hockeyen met leeftijdsgenoten binnen een regulier hockeyteam.
Bij G/LG-hockey is het motto: ‘gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet’. 

Taken:
Verantwoordelijk voor financieel beleid van G/LG hockey
Aanvragen subsidies 
Voorzitter bij vergaderingen/ maken van de agenda ( 3-4 x per jaar)  
Overleg een paar keer per jaar( vaak telefonisch) met coördinator.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 
VACATURE: Commissielid Team Zaal
Hij/zij heeft zin om zich in te zetten voor zaalhockey en deel uit te maken van Team Zaal in de winterperiode. Kampong heeft ieder jaar weer een record aantal jeugdteams en senioren dat zaalcompetitie speelt en is de trotse bezitter van de mooie Kamponghal XXL met 4 volwaardige wedstrijdvelden. Team Zaal bestaat momenteel uit 1 commissielid, een penningmeester en het welbekende bouwteam. Wij zoeken een enthousiaste organisator met zaal affiniteit, die samen met het huidige Team Zaal, het zaalhockey op Kampong verder vorm wil geven. Het is een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je in een relatief korte periode (november t/m februari) veel kan betekenen voor onze club. 

Tijdsinvestering: 1 uur p/w tijdens het zaalseizoen met een piek tijdens opbouw- en afbouwweek van de Kamponghal.

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team ga dan met ons in gesprek!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 
VACATURE: Rolstoelhockeycommissie
We zoeken enthousiaste rolstoelers en/of betrokken liefhebbers:
Ben je handig met een computer of laptop? Kan je de spelers per mail op de hoogte brengen van competitiedagen en de wedstrijdadministratie verzorgen? Kortom, wil jij de wedstrijdondersteuning op je nemen samen met iemand of alleen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben je handig met sociaal media (Twitter, Facebook, Instagram) en kan je leuke wervende stukjes schrijven en foto’s plaatsen?  Misschien kan je het nog niet maar wil je het wel leren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoofd Materiaal; Ben jij een aanpakker en kan je verantwoordelijkheid dragen voor de boarding, tape, opbouwers en de afbouwers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hou je van een feestje en gezelligheid? Vind je de 3e helft ook belangrijk? Wil je graag een paar keer per jaar iets organiseren om dit te ondersteunen? Heb je goede ideeën hiervoor? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je affiniteit met deze doelgroep en wil je graag betrokken zijn bij het H en E hockey van Kampong? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur per week.

Heb je hier een vraag over? Stuur dan een mailtje naar [email protected]


 

VACATURE: Commissielid Topjeugd
De jeugdcommissie is op zoek naar een nieuw lid voor de portefeuille Topjeugd, met ingang van het seizoen 2021/2022. In deze rol houd je toezicht op het opleidingstraject voor jeugdspelers in de topteams A1, B1, C1, C2, D1 en D2.

Inhoudelijk ligt de verantwoordelijkheid voor het opleidingstraject bij de Manager Opleiding en Ontwikkeling Topjeugd (MOOT, dit is Alex Verga), die rapporteert aan het bestuurslid Tophockey. Je werkt nauw met de MOOT samen bij het aanstellen van de Technische Staf: de trainer/coaches en hun assistenten die de topteams begeleiden, en je beheert het budget dat door Kampong ter beschikking wordt gesteld voor de topjeugdopleiding.

Ook zie je erop toe dat de dagelijkse praktijk van de topjeugdopleiding past binnen het bestaande Beleid Topjeugd Kampong Hockey. Periodiek wordt het beleid waar nodig aangepast in samenspraak met de jeugdcommissie, bestuur en MOOT.

Met de MOOT stel je een jaarkalender voor de topjeugd op om het seizoen in goede banen te leiden, waarin ook de teamsamenstellingen (zaalteam lopende seizoen en veldteam volgend seizoen) een plek hebben. Je stelt procedures op voor het samenstellen van de teams en voor het beoordelen van instromers (spelers van andere clubs), en ziet er op toe dat deze worden gevolgd; je ondersteunt de MOOT bij de afhandeling van de instroomprocedure.

Je bent expliciet niet verantwoordelijk voor de keuze of een speler of speelster geselecteerd wordt voor een topteam; die verantwoordelijkheid ligt bij de Technische Staf en uiteindelijk bij de MOOT.

Eén keer per maand woon je de vergadering van de jeugdcommissie bij. De leden van de jeugdcommissie zijn afwisselend aanwezig op informatieavonden, beleidsavonden e.d., die door de KNHB georganiseerd worden, om Kampong te vertegenwoordigen en geïnformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen in de hockeywereld.

Tijdsinvestering voor deze rol bedraagt 2-3 uur per week gedurende het grootste gedeelte van het seizoen met een piek van 6-8 uur per week in de periode mei/juni wanneer de teamsamenstellingen plaatsvinden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Coronavrijwilliger

Er zijn nieuwe coronamaatregelen afgekondigd en daarmee mogen we geen publiek of andere aanhang meer op het terrein toelaten en het clubhuis is gesloten. 
Bij de hekken van ons complex is weer toegangscontrole en daarvoor hebben we jou nodig. In samenwerking met Kampong Voetbal zorgen we ervoor dat er vrijwilligers zijn die helpen de maatregelen te handhaven en de kinderen aan de poorten van ons complex op te vangen.
We zoeken dus coronavrijwilligers die willen helpen met handhaven op ons complex. Respecteer de nieuwe regels en de aanwijzingen, spreek anderen er indien nodig op aan en word daar heel graag een onderdeel van door je aan te melden als vrijwilliger. 

Tijdsinvestering: 1 - 1,5 uur op een trainingsdag.

Heb je interesse? Je kunt je nu zelf inplannen voor je dienst vi de KampongApp. Ga naar het tabje Meer en kies Plan uw dienst.
Ben je zelf niet ingeschreven bij Kampong maar je kind wel, plan je dan in als je kind! 
We zijn blij dat je je opgeeft!


Heb je hier een vraag over? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: Oproepkrachten tijdens events

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die op oproepbasis zouden willen helpen tijdens evenementen. Denk aan het controleren van tickets, het begeleiden van publiek, het vermommen als Klappie, het helpen met opbouwen, verslaglegging tijdens evenementen, etc.

Tijdsinvestering: Dit gaat dan om een dagje of misschien zelfs een paar uurtjes meelopen en helpen waar nodig. Op dit moment is er vanwege corona helaas niet zoveel te organiseren, maar we proberen een poule op te bouwen met mensen die het leuk vinden om heel af en toe een handje te helpen en zo de Kampong evenementen in de toekomst van dichtbij te ervaren.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 
VACATURE: Commissielid Wedstrijdtafel-commissie 
Hij/zij vindt het leuk om gastvrouw/gastheer te zijn of de teams daarin te ondersteunen. Je bent regelmatig op de club om signalen op te vangen, verleent proactief hand- en spandiensten rondom de wedstrijdtafel en zorgt voor een nette uitstraling van de wedstrijdtafel.

Tijdsinvestering: 1 uur per week tijdens het veldseizoen.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
VACATURE: VOG-functionaris Vrijwilligerscommissie (VWC)
Hij/zij inventariseert jaarlijks welke vrijwilligers een VOG moeten aanleveren, benadert deze vrijwilligers en registreert de ontvangen VOG’s.

Tijdsinvestering
: De periode waarin de VOG-activiteiten plaatsvinden is van september tot november.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Heb je verder nog vragen of wil je ons op een andere manier meehelpen? 
Mail onze Vrijwilligerscommissie via [email protected]  
Powered by LISA
www.kamponghockey.nl