volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Afbouw Kamponghal XXL

Nieuwsafbeelding
OPROEP: Het zaalseizoen zit er weer bijna op en dat betekent dat de Kamponghal bijna afgebroken gaat worden. We hebben nog 1 laatste speelweekend en dan is het tijd om de hal weer netjes in te pakken. We hebben een mooi afbouwschema, maar we hebben ook nog een belangrijke vraag voor jullie: 

Dinsdag 5 maart hebben we extra handjes nodig. Wie kan en wil een paar uurtjes helpen overdag tussen 13:00 en 17:00 uur? Sta je al ingeroosterd maar wil je wel helpen dinsdag overdag dan vervalt natuurlijk je ingeroosterde beurt.  Wil je een extra uurtje(s) helpen? Graag!!
Laat het ons weten en mail naar 
[email protected].

Hoe werkt de afbouw?

Alle 159 teams die deze winter zaalhockeyen helpen met het op/afbouwen van de hallen. De teams leveren één aanpakker voor de opbouw in november en één voor de afbouw in februari/maart. Met uitzondering van de seniorenteams, die leveren één keer twee aanpakkers bij het opbouwen van de hal.
Kijk in deze afbouwplanning voor welk dagdeel jullie aanpakker staat ingeroosterd. Graag ruim voor aanvang ‘dienst’ melden op veld 4. Neem (werk)handschoenen mee. Het Bouwteam o.l.v. Michael Lohle coördineert de werkzaamheden en is altijd aanwezig.

Mocht de aanpakker van jouw team niet kunnen, REGEL ZELF EEN VERVANGER, (bijvoorbeeld een andere ouder of speler, of probeer te ruilen met een van de andere teams). LET OP: Jouw team blijft verantwoordelijk voor jullie ingeroosterde dagdeel.

Wil je een extra uurtje(s) helpen? Graag!!
Laat het ons weten en mail naar
[email protected].

We starten op woensdag 20 februari met het leeghalen van de hallen. De teams die hiervoor een aanpakker leveren zijn: M8E01 t/m M8E09 J8E01 t/m J8E07 

Alvast dank voor jullie hulp!

Kampong Team Zaal


Rooster afbouw 2018-2019.pdf
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA