volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Alexander Cox 2 jaar langer bij Heren1

Nieuwsafbeelding
Alexander Cox heeft zijn contract met twee jaar verlengd als trainer/coach van Heren 1. Hij blijft ook lid van het Kampong Technisch Platform. De afgelopen zeven seizoenen behaalde Heren 1 onder zijn leiding elke keer de play-offs, een bijzondere prestatie. Woensdag is eerste play-offs wedstrijd en gaat Heren 1 de strijd aan om de landstitel te verdedigen. We wensen de heren en Alexander veel succes de komende weken. Laten we hopen op mooie wedstrijden en opnieuw een topresultaat. Forza Kampong!

REACTIES
Alexander Cox: "Ik ben er trots op dat ik de komende jaren verbonden blijf aan Kampong en het huidige, talentvolle team. Kampongs visie en beleid maken dat Heren 1 ook de komende jaren om de prijzen kan meestrijden. Dat geeft mij veel vertrouwen voor een mooie toekomst van Kampong.”

Paul van den Putten, bestuurslid tophockey: 'Het hoeft geen betoog dat we bijzonder content zijn met Aal als trainer/coach en we hem graag aan ons blijven binden. We zijn zeer onder de indruk van zijn professionaliteit en gedrevenheid en zijn tactisch en strategisch talent. Zo is Aal altijd scherp op zijn eigen groei en ontwikkeling. Dat brengt hij over op zijn team. Hij is een fantastische opleider en heeft met attractief hockey veel positieve reuring gebracht in onze vereniging. Uiteraard zijn de resultaten allesbevestigend met een EHL- en twee landstitels. Ik vind het een ongelooflijk feestelijk moment dat Aal en Kampong besloten hebben verder met elkaar te gaan."

Foto: Kampong Hockey
 
Reacties
Martin van Nierop FLEX
12-5-2019 | Mooi Aal dat je “ jouw” succes verhaal weer verlengd!!
Arnaud Naeff
11-5-2019 | In de decennia dat Heren I een prominente rol speelt, is de voortzetting daarvan nu wederom mogelijk en aan de orde. Bravo !
Willem Cornelis
11-5-2019 | gefeliciteerd voor Aal en Kampong.Gelukkig dat een goede relatie in stand blijft!Succes voor kort en lang succes.Geniet er van.

Powered by LISA