volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Aangepast trainingsschema jeugd

Nieuwsafbeelding
Het aangepaste trainingsschema in verband met de corona-maatregelen is beschikbaar. Later vanmiddag kunnen jullie dit allemaal in de app en op de website zien. Er zal helaas voorlopig minder frequent en mogelijk minder lang getraind kunnen worden dan voorheen het geval is. We hopen dat het iedereen lukt om op de nieuwe trainingstijden te komen trainen.

Vanuit de technische Staf is ook een email met alle benodigde informatie naar de trainers en coaches van alle elftallen gestuurd. Daarmee zijn we er klaar voor om vanaf woensdag de eerste teams weer op het trainingsveld te zien verschijnen. We kijken er naar uit jullie allemaal weer bij Kampong te zien in de komende weken. We vragen jullie wel om jullie aan alle maatregelen en richtlijnen te houden zoals die gisteren in een email naar alle jeugdleden zijn verzonden.

In verband met de corona-maatregelen is ook de logistiek op het Kampong-terrein aangepast. In de bijlage hieronder zien jullie een grafische weergave van de nieuwe situatie.

Plattegrond Corona.pdf
 
Powered by LISA