volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Van het bestuur

Nieuwsafbeelding

Nu we een tweetal weken weer volop hockeyleven op Kampong hebben, zijn we ontzettend blij te melden dat we corona nog steeds buiten de hekken hebben weten te houden.

Met elkaar behalen we redelijk goed onze doelstellingen: actief hockey, passief hockey en gezellig met elkaar van een derde helft genieten. De terminologie ‘redelijk goed’ is bewust gekozen. Hier en daar kan en moet het echt beter, willen we Kampong open kunnen houden. Er gelden allerlei maatregelen die niet veel anders zijn dan buiten Kampong.


Zeven dagen per week, bij hockey, bij voetbal, bij tennis, bij cricket, bij jeu de boules, bij squash en bij Nummer 14 gelden dezelfde regels:

 • » Heb je klachten, voel je je niet goed? Kom niet naar Kampong.

 • » Houd afstand tot elkaar.

 • » Volg de aangegeven routes.

 • » Parkeer je fiets in de fietsenstalling op P1 (als je speelt op veld 1-2-3-4-5) of in de fietsenstallingen bij veld 8 en 9 (als je speelt op veld 6-7-8-9-).

 •  » Ben je 13 jaar of ouder, dan registreer je je elke dag dat je naar Kampong gaat via de QR-code op de app/website of bij de ingangen.

 • » Registreer je met de QR-code van Nummer 14 als je het clubhuis ingaat.

 • » Kleedkamers zijn gesloten, behalve voor Dames 1 en Heren 1.

 • » Ga naast het veld op een blauwe stip staan of op een blauwe stip zitten. 1 persoon per blauwe stip!

 • » Volg te allen tijde de aanwijzingen op van coronavrijwilligers en beveiligers.


We hebben een aantal extra maatregelen genomen.
Die lees je hieronder en we weten dat deze ongastvrij overkomen.
Hoe vervelend ook: we kunnen niet anders.
We willen gedoe, ergernissen over en weer en onveilige situaties voorkomen: 

 • » Vanwege onze verenigingsgrootte kunnen we in deze tijden onze gasten (tegenstanders) na de wedstrijd niet ontvangen in het clubhuis en op het terras. We vragen je vriendelijk om hen hierover te informeren en begrip hiervoor te vragen.

 • » Op het horecaplein voor het clubhuis wordt geen alcohol meer geschonken. Alcohol kan alleen nog in het clubhuis of het terras worden genuttigd.

 • » We doen een dringend beroep op onze seniorenleden om ook de teams die na jou spelen gelegenheid te geven hun derde helft te spelen. Dat betekent dat je team kort voor afloop van de volgende speelronde de gezelligheid beëindigt of buiten Kampong voortzet.


Deze regels zijn er om te zorgen dat niet alleen Kampong open kan blijven, maar ook Nummer 14. En dat we met z’n allen gecontroleerd van actief en passief hockey en van gezelligheid met elkaar kunnen genieten.

We vragen jullie om mee te blijven denken, waar nodig elkaar aan te spreken en je aan te melden via
[email protected] als je ergens als vrijwilliger wil bijspringen. Zeker bij de Hoofdklassewedstrijden op zondag zijn extra vrijwilligers zeer welkom!
Goede ideeën kun je uiteraard ook kwijt op hetzelfde mailadres.

Veel dank weer en laten we er met z’n allen een mooi hockeyweekend van maken!

Bestuur Kampong Hockey

 
Powered by LISA