volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

VACATURE: Commissielid Team Zaal

Nieuwsafbeelding
Team zaal kan jouw hulp gebruiken! Heb jij zin om je in te zetten voor zaalhockey en deel uit te maken van Team Zaal in de winterperiode? Kampong heeft ieder jaar weer een record aantal jeugdteams en senioren dat zaalcompetitie speelt en is de trotse bezitter van de mooie Kamponghal XXL met 4 volwaardige wedstrijdvelden. 

Normaliter zou er nu uiteraard zaalhockey zijn, maar Team Zaal zit niet stil en organiseert het INSIDE-OUT toernooi voor de jeugd.

Team Zaal bestaat momenteel uit 1 commissielid, een penningmeester en het welbekende bouwteam. Wij zoeken een enthousiaste organisator met zaal affiniteit, die samen met het huidige Team Zaal, het zaalhockey op Kampong verder vorm wil geven. Het is een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je in een relatief korte periode (november t/m februari) veel kan betekenen voor onze club. 

Tijdsinvestering: 1 uur p/w tijdens het zaalseizoen met een piek tijdens opbouw- en afbouwweek van de Kamponghal.

Wil jij deel uitmaken van dit enthousiaste team ga dan met ons in gesprek!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] 

 
Reacties

Powered by LISA
www.kamponghockey.nl