volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Nieuwste Coronamaatregelen van 13 okt

Nieuwsafbeelding
De nieuwe maatregelen die dinsdag 13 oktober bekend zijn gemaakt tijdens de persconferentie, hebben helaas ook voor Kampong weer verregaande gevolgen. Premier Rutte maakte bekend dat boven de bestaande maatregelen die inmiddels gelden voor sport nu amateursporten in teamverband voor volwassenen worden verboden. Kinderen tot 18 jaar mogen blijven sporten, maar de competities worden stilgelegd. Zoals het er nu naar uit ziet, valt ook de Hoofdklasse Hockey hiermee een paar weken stil. 

De maatregelen zouden in ieder geval voor de komende 4 weken gaan gelden en gaan in per woensdagavond 22:00 uur.

Hoe nu verder...
Dit is natuurlijk weer een enorme domper voor alle leden die niets liever willen dan blijven sporten. Het verenigingsleven ligt natuurlijk al grotendeels plat, doordat het clubhuis gesloten is, het terras leeg moet blijven en er geen publiek langs de velden mag staan. Maar ook de mensen die Kampong een warm hart toedragen en als sponsor bijdragen om onze vereniging draaiende te houden worden getroffen want ook zij zijn de dupe van de lege velden.

Het bestuur is achter de schermen weer druk bezig om deze tegenslag het hoofd te bieden en zich te beraden over hoe wij met z'n allen als vereniging hiermee om gaan.
We willen allemaal niets liever dan dat dit virus er zo snel mogelijk onder komt zodat we weer met z'n allen zorgeloos naar buiten mogen en dat doen, waarvoor we hier zijn: Samen hockeyen en plezier maken.

Voor nu dus even geduld, meer informatie volgt...
Voor alle informatie over Kampong en Corona klik je hier!
 
Reacties
Berri van Manen
14-10-2020 | Kunnen we geen Kampong kerkgemeenschap worden Kunnen we weer trainen, wedstrijden kijken een aanmoedigen en zingen

Powered by LISA