volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Schema INSIDE-OUT toernooi jeugd

Nieuwsafbeelding

Vanwege het winterse weer hebben we besloten om de aanvangstijden van de wedstrijden van het INSIDE-OUT toernooi wat te verleggen, omdat de velden te vaak nog niet bespeelbaar zijn in de (vroege) ochtend. Daarom hebben we een nieuw schema gemaakt, zie onderaan dit bericht.


In navolging van het INSIDE-OUT toernooi van 13 december hebben we deze interne competitie van 9 januari t/m 13 februari 2021. De competitie is voor alle breedteteams vanaf de E6-tallen t/m de A-jeugd. Alle teams doen dus mee met dit zaalhockeytoernooi op het veld!

 

Voor wie is de competitie?

De competitie is opgezet voor alle breedteteams. Iedereen speelt 3 wedstrijdrondes verdeeld over 6 weekenden. In het schema kan je zien wanneer je speelt. 

Je speelt buiten op een waterveld, gewoon met zaalstick en zaalhandschoen. De regels zijn iets aangepast, er wordt geen strafcorner gespeeld en de cirkel wordt aangegeven met pionnen.  

 

Corona maatregelen!

Om drukte te voorkomen worden vier zaalvelden verdeeld over twee velden, 2 en 5. 

We doen een nadrukkelijk beroep op alle teams om met maximaal 2 coaches of begeleiders aanwezig te zijn.

Verder kijken we of de A en B-jeugd de wedstrijden kunnen fluiten, in ieder geval voor de jongste jeugd t/m de C. Hierdoor zijn er minder ouders nodig om de fluiten en kan de jeugd ervaring opdoen met het begeleiden van wedstrijden. 

 

Wanneer wordt er niet gespeeld? 

De wedstrijden gaan niet door als de velden onbespeelbaar zijn door weersomstandigheden. Afgelaste wedstrijden worden gecommuniceerd via de Kampong app. 

Stel dat de KNHB besluit om de veldcompetitie te herstarten dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.

 

Veel plezier en succes met deze competitie en vergeet niet dat de gouden wisselbeker op zoek is naar een nieuwe eigenaar! 

 

Team Zaal & Jeugdcommissie. 


Bekijk hieronder het schema:

INSIDE-OUT schema 23jan-16feb 2021.pdf
 
Reacties

Powered by LISA