volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

VACATURE: Commissielid Topjeugd

Nieuwsafbeelding

De jeugdcommissie is op zoek naar een nieuw lid voor de portefeuille Topjeugd, met ingang van het seizoen 2021/2022. In deze rol houd je toezicht op het opleidingstraject voor jeugdspelers in de topteams A1, B1, C1, C2, D1 en D2.

Inhoudelijk ligt de verantwoordelijkheid voor het opleidingstraject bij de Manager Opleiding en Ontwikkeling Topjeugd (MOOT, dit is Alex Verga), die rapporteert aan het bestuurslid Tophockey. Je werkt nauw met de MOOT samen bij het aanstellen van de Technische Staf: de trainer/coaches en hun assistenten die de topteams begeleiden, en je beheert het budget dat door Kampong ter beschikking wordt gesteld voor de topjeugdopleiding.

Ook zie je erop toe dat de dagelijkse praktijk van de topjeugdopleiding past binnen het bestaande Beleid Topjeugd Kampong Hockey. Periodiek wordt het beleid waar nodig aangepast in samenspraak met de jeugdcommissie, bestuur en MOOT.

Met de MOOT stel je een jaarkalender voor de topjeugd op om het seizoen in goede banen te leiden, waarin ook de teamsamenstellingen (zaalteam lopende seizoen en veldteam volgend seizoen) een plek hebben. Je stelt procedures op voor het samenstellen van de teams en voor het beoordelen van instromers (spelers van andere clubs), en ziet er op toe dat deze worden gevolgd; je ondersteunt de MOOT bij de afhandeling van de instroomprocedure.

Je bent expliciet niet verantwoordelijk voor de keuze of een speler of speelster geselecteerd wordt voor een topteam; die verantwoordelijkheid ligt bij de Technische Staf en uiteindelijk bij de MOOT.

Eén keer per maand woon je de vergadering van de jeugdcommissie bij. De leden van de jeugdcommissie zijn afwisselend aanwezig op informatieavonden, beleidsavonden e.d., die door de KNHB georganiseerd worden, om Kampong te vertegenwoordigen en ge├»nformeerd te worden over nieuwe ontwikkelingen in de hockeywereld.

Tijdsinvestering
voor deze rol bedraagt 2-3 uur per week gedurende het grootste gedeelte van het seizoen met een piek van 6-8 uur per week in de periode mei/juni wanneer de teamsamenstellingen plaatsvinden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected]


Bekijk meer vacatures voor vrijwilligersfuncties op onze speciale Vrijwilligerspagina

 
Reacties

Powered by LISA
www.kamponghockey.nl