volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Van het bestuurslid Sponsoring

Nieuwsafbeelding
Tijdens de lockdown is er ruimte voor bezinning en in zo’n moment realiseerde ik me dat ik inmiddels bijna een half jaar in het Kampong bestuur zit en ik me nog niet via de nieuwsbrief aan iedereen heb voorgesteld.
Het begin van dit nieuwe jaar lijkt me daar een prima moment voor.  

Mijn naam is Diederik de Meester en sinds 1 juli van afgelopen jaar ben ik bestuurslid Sponsoring van Kampong Hockey. Met een hockeyende vrouw en 3 hockeyende kinderen en met mijn bedrijf Barlavento al sinds jaar en dag lid van de Business Club, kan ik met recht zeggen dat we een Kampong-gezin zijn. Ik ben dan ook vereerd een rol in het bestuur te bekleden en ik doe dat met veel plezier en energie!

Ik ben toegetreden tot het bestuur toen we in heel Nederland dachten het Coronavirus onder controle te hebben. Inmiddels weten we helaas beter…
Vooralsnog heb ik dus de twijfelachtige eer mezelf een "Corona-bestuurder” te mogen noemen. Dat klinkt niet best natuurlijk, maar ik probeer zaken altijd positief te zien en te benaderen. In dit geval zou het voordeel van deze lastige periode kunnen zijn dat je erachter komt hoe relaties en vriendschappen echt in elkaar zitten. 
En inderdaad heb ik inmiddels de bevestiging dat Kampong nog veel mooier, groter en hechter is dan ik kon vermoeden: leden en sponsoren blijven de club trouw en er worden allerlei creatieve initiatieven opgestart om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te houden of te krijgen. Het is roeien met de riemen die we hebben, maar dat doen we wel samen! Daar mag iedereen met een blauw hart trots op zijn! 

Een prachtig voorbeeld van de eensgezindheid en verbondenheid binnen onze vereniging, was vorige week donderdag aan het einde van ons online-BINGO event. Na een avond vermaak en amusement werd door een aantal mensen het "Forza Kampong-lied” ingezet en vanuit bijna 100 huiskamers werd er uit volle borst (online) meegezongen. Hoe mooi was dat!!   

Over het afgelopen half jaar zijn er gelukkig meer positieve zaken te benoemen! We hebben verschillende nieuwe bedrijven als sponsor welkom mogen heten. Zo zijn we een partnership aangegaan met Vivara, een bedrijf dat Kampong tot het duurzaamste en groenste sportpark van ons land gaat helpen maken; zijn we een samenwerking aangegaan met EJP accountants uit Den Bosch, is Punt Makelaars toegetreden als sponsor en lid van de Businessclub en zijn we een mooi partnership aangegaan met Twelve Lighting. Deze laatste partij zal vanaf maandag 25 januari enkele weken bezig zijn op onze velden met het vervangen van onze huidige conventionele licht-armaturen door de veel betere en duurzamere LED-variant. Een enorme operatie waar Kampong Voetbal en Tennis ons reeds zijn voorgegaan en waarmee we Kampong-breed voorbereid zijn op een groene en duurzame toekomst.

Ondanks mijn positieve inslag realiseer ik me uiteraard terdege dat er mensen en bedrijven zijn, die het serieus zwaar hebben. Juist voor hen kan het verenigingsleven en de Kampong-familie nu een belangrijke rol spelen. Laten we daar samen aan denken en rekening mee houden!

Tenslotte, hoop ik van harte dat, nu er gestart is met vaccineren, de wereld weer enigszins zal normaliseren zodat we binnen afzienbare tijd allemaal weer kunnen doen wat we het leukst vinden; namelijk hockeyen, hockey kijken en genieten van alle gezelligheid daaromheen. Want dat missen we allemaal! 
      
Houd vol, blijf gezond en hopelijk tot snel!
 
Diederik de Meester

 
Reacties
Dick van Boven
14-1-2021 | probeer zoveel mogelijk te genieten van jouw bestuursperiode. succes
Arnaud Naeff
13-1-2021 | Mooie, uitgebreide kennismaking ! Alle vertrouwen !

Powered by LISA
www.kamponghockey.nl