volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Wijziging De Ridder Hockey voorjaarsvakantie!

Let op, er is een wijziging in het Fundamentals programma! Voor sommige jonge hockeyers kan het nog wel eens een lange dag zijn om in weer en wind van 's morgens tot 's middags te hockeyen en daarom hebben we de data en de tijden van het FUNdamentals kamp aangepast!

Fundamentals Kamp 22 & 23 & 24 Februari
Voor kids tussen de 5 & 10 jaar is er dit gave Fundamentals kamp
Het programma is gewijzigd van 2 hele dagen (9-16 uur) naar 3 dagdelen 11:45 tot 16:15! Aanmelden kan voor 1, 2 of 3 dagdelen.
Op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 februari kan je dus meedoen van 11.45 tot 16.15

Belangrijke basics, vette trucs & een cool sociaal programma waarbij samenwerking & de motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers uit Nederlandse hoofdklasse/ (jong)oranje en met behulp van de nieuwste en uitdagendste trainingstools!


Extreme kamp met Derck de Vilder
​Ben je tussen de 10 &14 jaar en wil je trainen met de beste spelers van Nederland dan is het Extreme kamp wat voor jou.
Tijdens deze editie op donderdag 25 & vrijdag 26 februari komt niemand minder dan international & Kampong 1 speler Derck de Vilder met jou trainen op zijn wapens!
​Mis deze vette kans niet en daag Derck uit voor een 1 vs. 1 in de pannakooi!


Hybride model & strippenkaart
Wellicht dat twee dagen kamp niet past in verband met de vakantie of misschien wil je eigenlijk maar 1 dag, of liever alleen meerdere halve dagen?
Gekke tijden vragen wat ons betreft om maatwerk, dus aanmelden is mogelijk voor één of twee dagen óf één of twee halve sessies.
Voor vaste bezoekers van de Extreme & Fundamentals kampen zijn er ook strippenkaarten beschikbaar, nieuw in het assortiment zijn de strippenkaarten voor 3 kampen!


Boek zonder zorgen!
Uiteraard zijn alle kampen Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!De Ridder Hockey biedt deze voorjaarsvakantie weer twee te gekke kampen aan in samenwerking met Kampong! De Ridder Hockey is al jaren een vertrouwd gezicht voor onze jeugd die lekker wil hockeyen en leren tijdens de schoolvakanties. Boek snel je kamp, lees over het hybride model + de strippenkaart & profiteer van de vroegboekkorting!
 
Reacties

Powered by LISA
www.kamponghockey.nl