volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

"Hello Kampong!" Met.... Dianne Bos

Nieuwsafbeelding
In onze nieuwe rubriek "Hello Kampong!" Met... komen de mensen aan het woord die zich inzetten voor Kampong. Wie zijn het en wat doen ze eigenlijk precies? Zo geven we je een kijkje achter de schermen van onze mooie vereniging.

Vandaag "Hello Kampong!" Met... Dianne Bos, coach van Meisjes A1.


Wie ben je?
Ik ben Dianne Bos. Ik loop op Kampong rond sinds mijn 16e. Aankomend weekend word ik 35, dus reken maar uit;-).

Wat doe jij als vrijwilliger bij Kampong?
Ik ben coach van MA1. Hier ben ik een jaar geleden in de winter mee begonnen.

Waarom ben je dit gaan doen?
Het is gewoon ontzettend leuk om bezig te zijn met jong talent, zowel met hun persoonlijke ontwikkeling als met hun ontwikkeling als hockeyster. Daarnaast vind ik groepsprocessen razend interessant.

Wat vind je leuk aan Kampong?
Mooie, grote club met de juiste mentaliteit.

Hoe gaat het met je, in deze Corona tijd?
Goed! Ik werk veel thuis, maar dat gaat me goed af. Daarnaast geniet ik natuurlijk extra van de trainingen die ik nog wel mag geven op de club.

Wat is het grootste effect dat Corona en de lockdown hebben gehad voor jou bij Kampong?
Je moet snel kunnen schakelen. Je moet flexibiliteit tonen om goed met deze steeds veranderende situatie om te gaan. Daarnaast vraag ik dat ook van mijn team terwijl iedereen daar anders mee omgaat. Dat managen is een grote uitdaging, maar ontzettend leuk en leerzaam.

Heb je veel moeten aanpassen daarin?
We hebben natuurlijk de 1,5 meter trainingen gehad, maar dat hoeft gelukkig niet meer. Ik kan met mijn team nu volle bak trainen mét contact. De meiden hebben veel aan hun techniek en fysiek kunnen werken. Je kan altijd iets doen om beter te worden!

Hoe is het om een topjeugdteam te trainen zonder de wedstrijden te spelen?
Lastig. Voor deze meiden is hockey een groot onderdeel van hun leven. Daar zijn ze bijna dagelijks mee bezig. De competitie is hét moment waarop al het harde werken in die week bij elkaar moet komen. Dat valt nu weg. Ze staan echt te springen!
gelukkig blijven ze zich ook technisch nog steeds ontwikkelen.

Hoe houd je ze toch gemotiveerd?
Goede trainingen blijven neerzetten en ze serieus nemen. Ook nu werken we naar ons doel om kampioen te worden. Daar doet Corona niets aan af. Ook trainen/spelen we soms samen met MB1. Dat zorgt voor een andere dynamiek waar twee teams weer op een andere manier uitgedaagd worden.

Heb je tenslotte nog een tip voor onze Kampong leden?
Geniet van de kleine dingen en focus op wat je allemaal wél kan doen! 
Reacties
Arnaud Naeff
10-2-2021 | Een ander beeld van je. Leuk !

Powered by LISA
www.kamponghockey.nl