volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Seniorenavond druk bezocht!

Nieuwsafbeelding
Een druk bezochte seniorenavond was het maandag met aanvoerders en seniorleden uit alle leeftijdsgroepen die actief deelnamen en input gaven aan de diverse onderwerpen op de agenda. 

Zo bespraken we een bewogen hockeyseizoen, de INSTUIF trainingen voor 27+ en 26- die voor velen sportief en hockeytechnisch een fijne oplossing blijkt te zijn en die we het liefst ook volgend seizoen graag zouden willen voortzetten.
Ook gaf de Seniorencommissie een inkijkje in het in de maak zijnde seniorenbeleid  waar we het thema "Een leven lang hockey" willen benadrukken.
De interne competitie voor 26- waar 10 heren- en 16 damesteams en een aantal jeugdteams aan meedoen, georganiseerd door Seniorencommissie, is een uitkomst nu zij van de overheid weer interne wedstrijden mogen spelen.

Duidelijk was de wens van alle seniorleden van 27+ om ook voor hen, zodra het kan, een competitie te organiseren zodat er ook in deze categorie nog wedstrijden gespeeld kunnen worden dit seizoen. We hebben nauw contact met de KNHB om te zorgen dat dit ook door hen ondersteund gaat worden. 

Kritische vragen
Natuurlijk waren er ook kritische vragen over contributie en het volgende seizoen. Penningmeester Cees Vernooij en Bestuurslid Breedte Barbara Burgering - van der Vijver gaven een verhelderende uitleg over de dilemma’s waar we mee geconfronteerd worden als vereniging en de lastige keuzes die we moeten maken. 
Veel bijval kregen de ideeën vanuit Kampong om voor teams die volgend seizoen weer als compleet team aan de start verschijnen een aantal leuke tegemoetkomingen te onderzoeken om de loyaliteit aan Kampong te belonen. Er werd aangegeven dat alles wat bijdraagt aan teamactiviteiten (zoals een maaltijd, een paar maal trainen met een extra trainer, een trainingsshirt en natuurlijk een GROOT FEEST op Kampong) veel zal doen om dit Coronajaar snel te vergeten en met een goed gevoel een nieuw hockeyseizoen te starten.
We gaan de mogelijkheden hiervoor uitgebreid intern bespreken en hier komt snel duidelijkheid over. 

Ook werd er afgesproken dat we nogmaals een aanvoerdersavond houden aan het eind van het seizoen. 

We zijn enorm blij met de grote (online) opkomst voor deze avond, met de betrokkenheid van onze (senior) leden in deze lastige tijden, maar ook met het positieve gevoel dat we toch met z'n allen in goed overleg tot mooie dingen kunnen komen. 

 
Reacties
Femke Bos
14-4-2021 | Leuk! Had mn complimenten al gemaild inz de instuif! Binnen de beperkingen waarin we leven is dat enorm gewarrdeerd. Dat mag ook genoemd!!

Powered by LISA