volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Opzeggen lidmaatschap

Nieuwsafbeelding
Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockeyen? Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, dan moet je dat vóór 15 mei 2021 doen, door in te loggen op de website en het opzegformulier in te vullen. Door op tijd op te zeggen, voorkom je dat je volgend jaar weer contributie moet betalen.

We hopen natuurlijk dat je blijft, maar als je opzegt horen we graag wat de reden daarvan is. Mogelijk kunnen we er nog iets aan doen en anders is het altijd goed om te weten. We zouden het namelijk erg vervelend vinden als de reden van opzegging ligt in de financiële sfeer, vanwege bijvoorbeeld de gevolgen van Corona. In dat geval mag je contact opnemen met de Penningmeester [email protected] en kunnen jullie samen hopelijk tot een passende oplossing komen. 
We onderzoeken bijvoorbeeld op dit moment de mogelijkheid om een gespreide betalingsregeling van 10 termijnen aan te bieden om leden tegemoet te komen. 


Opzeggen doe je zo:
- Ga naar de website en log rechtsboven in met je lidnummer*) 
- Kies bovenin voor Club
- Klik het Opzegformulier open, vul dat in en geef ook de reden aan
- Kies 'Mijn opzegging bevestigen'
- Je ontvangt binnen enkele dagen een mail met de bevestiging

Lever je wedstrijdshirt in 
Als je stopt met hockeyen, dien je ook je wedstrijdshirt weer in te leveren. 
Dit shirt is namelijk een bruikleenshirt en blijft eigendom van Kampong Hockey. Lever ná je laatste wedstrijd en in ieder geval vóór 1 juli 2021 je shirt in!
Stop je shirt én een briefje met je naam en lidnummer erop in een tasje/zakje/envelop en gooi 'm in de blauwe kledingkliko die buiten naast de ingang van het clubhuis staat.

Uitstel A-Jeugd
Zit je nu in A-jeugd en weet je nog niet zeker of je kunt blijven hockeyen bij Kampong? Stuur dan vóór 15 mei 2021 een mail aan de ledenadministratie met als titel Uitstel A-jeugd naar: [email protected]l.

Mededelingen aan je coach of trainer (die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht) zijn nooit een officiële opzegging!
Een lidmaatschap ga je aan voor een volledig seizoen. Tussentijds opzeggen heeft geen invloed op de hoogte van de in totaal te betalen contributie.

Uitschrijven en inschrijven
We willen seniorenteams die compleet aan de start verschijnen in het nieuwe seizoen belonen voor hun geduld, flexibiliteit en loyaliteit het afgelopen jaar. Wil je meer informatie over deze voorstellen die we besproken hebben op de aanvoerders en seniorenavond van maandag 12 april lees dan het verslag van deze avond op de site. 

Zeg je op, maar besluit je je later tóch weer in te schrijven? Houd er rekening mee dat we geen garanties kunnen geven dat je ook weer in je oude team terecht kunt, dus denk goed na voordat je opzegt.

Heb je na 1 week geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan even contact op met ledenadministratie.


*) je lidnummer kreeg je bij je inschrijving en staat ook op je factuur
 
Reacties

Powered by LISA