volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Fieldlab training Jongste Jeugd

Nieuwsafbeelding
Afgelopen zaterdag hebben we in samenwerking met de KNHB een pre pilot uitgevoerd. In deze pilot gaan we samen met de KNHB onderzoek doen naar de optimale partijvormen voor de Jongste Jeugd (6 t/m 12 jaar). Het onderzoek richt zich op o.a. het aantal spelers per team, de veldafmeting, het doelformaat/manieren van scoren. 

En dit hebben we serieus aangepakt. Met een flinke delegatie van de hockeybond (KNHB) en een hoop vrijwilligers van Kampong zijn we aan de slag gegaan. De start was hier en daar wat rommelig maar vooral heel gezellig en lekker druk :-). Honderden pionnen, goaltjes, hesjes, ballen en zelfs trackers zijn uit de kast gehaald om niks aan het toeval over te laten. 
De kinderen hebben allemaal in verschillende partijvormen - die voor de meesten nieuw waren -wedstrijdjes gespeeld. En dit alles voor het oog van een aantal camera’s. 
En er werd fanatiek gespeeld, er werden veel goals gemaakt en bovenal werd er veel gelachen. Na afloop mochten de kinderen de spelvormen ook beoordelen aan de hand van smilies. 

Wij kijken terug op een succesvolle eerste pilot dag.  

 

 

Aankomende zaterdag gaan we nogmaals aan de slag met nieuwe partij vormen, afmetingen van de velden, aantallen kids tegen elkaar en ga zo maar door. Hopelijk met evenveel plezier en succes! 

 
Reacties

Powered by LISA