volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Jeugd & Senioren Zuiver Kick-Off weekend 28&29 aug

Nieuwsafbeelding
Save the 2 dates: op zaterdag 28 augustus & zondag 29 augustus trappen we het nieuwe seizoen af voor jong én oud en deze keer pakken we extra feestelijk uit! Traditioneel ontvangen we de jongste jeugd op de zaterdagochtend tijdens de Zuiver Kick-Off, maar dit jaar is er ook speciale aandacht voor onze Senioren op zondag!
Ook aan de oudere jeugd is gedacht d.m.v. een BBQ en DJ op zaterdag einde middag.

Corona maatregelen per 9 juli 2021
Ook wij hebben natuurlijk kennis genomen van de nieuwe Corona maatregelen waarin ongeplaceerde evenementen tot 14 augustus 2021 niet door kunnen gaan. We houden uiteraard de laatste nieuws hierover in de gaten en houden jullie natuurlijk op de hoogte! 

Programma van het Kick-Off weekend:

Zuiver Kick-Off Jongste Jeugd op z
aterdag 28 augustus
Het wordt weer een feestelijke ochtend (9:00 - 12:00 uur) voor de jongste jeugd (de F, E en D jeugd) waar spelers van Heren 1 en Dames 1 zich aan jullie voorstellen, je leuke clinics en spelletjes kunt doen, handtekeningen kunt vragen en lekker kunt komen hockeyen. 

Ook maken jij en je ouders kennis met Kampong op de kraampjesmarkt, waar verschillende commissies en sponsoren zich presenteren aan de club en je kunt genieten van de heerlijke koffie van Nummer Veertien.

NIEUW: Zuiver BBQ & DJ zaterdag 28 augustus!
Ook onze oudere jeugdleden willen we welkom heten in het nieuwe seizoen, met een gezellige barbecue met een lekker muziekje door een DJ erbij op de zaterdagmiddag van 17:00 - 20:00 uur.

NIEUW: Zuiver Senioren Zondag op zondag 29 augustus!
Na een lang en vrijwel hockey-loos seizoen voor senioren gaan we het nieuwe seizoen écht goed en feestelijk starten, dus organiseren we dit jaar een Zuiver Senioren Zondag!
We nodigen alle senioren die lid zijn van Kampong van harte uit om gezellig naar de Klapperboom te komen en te genieten van een Semi Super Sunday, waarbij Dames 1 en Heren 1 beide een oefenwedstrijd zullen spelen (D1 - HGC / H1 - Oranje-Rood).
Onder het genot van een lekker drankje kun je daarna ook genieten van een klein muziekje!

Help!
Voor het organiseren van al deze festiviteiten heeft de Evenementecommissie nog wel wat hulp nodig! Wij zoeken mensen die willen helpen om de Zuiver Kick-Off weekend tot een succes te maken.
Meld je aan via [email protected].

 
Reacties

Powered by LISA