volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Uitgifte keepersmateriaal 2022-2023

Nieuwsafbeelding
Binnenkort gaat het hockey seizoen 2022-2023 van start en voor coaches en managers zonder een vaste keeper moet er dan een keepersuitrusting en veelal een locker bij ons geregeld worden. 

Team materiaal is er voor jouw en je team als het gaat om het keepers materialen.

Heeft jouw team een vaste keeper dan heeft deze ook een uitrusting en een locker, dus hoef je hier niets voor te doen. Het kan zijn dat het team nog geen strafcorner maskers heeft, bekijk dit even bij de eerste training, mocht je deze dan nodig hebben dan kunnen we deze leveren tegen een borg van 70 euro per masker.

Heb je een team zonder vaste keeper dan heeft het team ook geen uitrusting dus moet je bij ons langskomen om dit te regelen. Elk team krijgt een keepers uitrusting en we proberen ook elk team van een locker te voorzien. Naast een keepers uitrusting hebben de meeste teams ook strafcorner maskers via Kampong, vaak 2 per team, deze kunnen we aan je uitgeven tegen een borg van 70 euro per masker. De maskers en de uitrusting komen op jouw naam te staan in de Kampong administratie.

Mocht je nog wat inspeel ballen nodig hebben dan kan je die bij ons uit de ballenbak halen. Dit zijn de ballen die leden weer inleveren na gebruik in de ballenhapper.

Borg strafcornermaskers
Nog even voor de duidelijkheid we geven als materiaalcommissie strafcorner maskers aan de teams die deze willen gebruiken tegen een borg van 70 euro per masker. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor deze maskers en je krijgt de borg terug als je de maskers teruggeeft die wij aan jou hebben uitgegeven. De betaling van de borg gebeurt vanaf dit jaar ter plekke per pin bij het ophalen, dus geen cash. Voordeel van een masker van Kampong is dat we deze ook in onderhoud hebben, dus is er wat mee aan de hand is, dan repareren of vervangen we het masker.

De locker met een hangslot
De uitrusting kan op Kampong bewaard worden in een locker, dit heeft veel voordelen en om te zorgen dat deze uitrusting veilig in de locker blijft liggen is hij voorzien van een hangslot met een code. Deze code wordt persoonlijk gemaakt bij het uitgeven dus alleen het team weet van deze code. Mocht er een hangslot kwijt raken dan kan er voor 50 Euro een nieuw slot gehaald worden. Let wel aan het einde van het seizoen willen we het Kampong slot weer terug hebben.

Het keepers shirt
bij het ophalen van de uitrusting wordt ook het keepers shirt uitgegeven, deze is in bruikleen zonder borg maar komt wel op de naam van de manager of coach te staan in de administratie, wees er dus ook weer erg zuinig op.

Waar vind je ons?
We zijn er als team materiaal elke woensdag avond van 19.30 tot 20.30 maar bij de start van het seizoen vaak ook nog veel later. Dit betekent dat je de komende woensdagen langs kan komen voor de keepers uitrusting, lockers en maskers. Het kan best druk worden maar we zorgen dat iedereen aan de beurt komt. Je kan ons vinden naast veld 2 bij de lockers.

Afspraak maken
Om teleurstelling te voorkomen promoten we het maken van een afspraak, dit kan via ons mail adres: [email protected]  Elk jaar is het een gezellige chaos bij de uitgiften van het materiaal, maar vergeetnirt  iedereen krijgt de spullen die hij nodig heeft!

Vriendelijke groet,

Rik, Kok, Jeroen en Jos

Team Materiaal
 
Reacties
Arnaud Naeff
9-8-2022 | Wederom goed geregeld ! Hopelijk zijn de keepers zelf ook zo ordelijk !

Powered by LISA