volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Van de voorzitter, september 2021

Nieuwsafbeelding
Welkom terug op de club! Na het vreemde, afstandelijke seizoen 2020/2021 luid ik nu weer vol vertrouwen het seizoen 2021/2022 via deze weg in. 

Iedereen heeft hopelijk kunnen genieten van een zomerbreak met niet al teveel zorgen over testen, vaccinaties en anderhalve meter-richtlijnen. Ook al was dit ongetwijfeld het gesprek van de dag. 
Zelf mocht ik genieten van het warme Griekenland. Het was niet zo moeilijk om daar mijn blauwe hart levendig te houden want overal waar ik keek wapperde trots de "Blauw-Witte”, de vlag van Griekenland.
In de stemming voor de nieuwe wedstrijdshirts! De kleding- en sponsorcommissie, het Hockeykantoor en vooral Jos Duyx, hebben wederom een uitdagende klus geklaard. Hierdoor kunnen via de volledig blauw-witte Kampong kelder van Intersport, alle speelsters/spelers van Kampong Hockey in (hippe) stijl aan de competities beginnen.

Ondertussen lijkt het erop dat de wereld steeds verder opengaat en hopelijk kan ook Nederland snel een land als Denemarken volgen en alle COVID-maatregelen loslaten.
Tot die tijd kunnen we veel, maar nog niet alles op Kampong. We kunnen wel hockeyen, hockey kijken en van een drankje rondom een wedstrijd genieten en dat zelfs ook bij andere hockeyclubs. Iets zeer vanzelfsprekends mag weer vanzelfsprekend worden.

Dan kunnen we weer normaal de club in al haar facetten beleven. Breedte en Top, alle jeugd en alle senioren. Sponsoren kunnen zichzelf terugvinden op de (LED)boarding. Nummer 14 mag ons weer ontvangen. Helaas zonder Lukas maar vertrouwd met Simon en de bekende en nieuwe gezichten achter de bar. Het Hockeykantoor en de Technische commissie bevinden zich niet meer in niemandsland. Commissies starten op in persoon en de vele vrijwilligers zijn weer zichtbaar. Wat heb ik dat gemist en wat is het leuk om rond te lopen op een levendige club! Het blauwe hart is weer volop aan het kloppen! De traditionele Kick-off twee weken geleden is daar een mooi voorbeeld van.

Nu beginnen ook de activiteiten voor onze (Jongste) Jeugd. De A en B topjeugd mocht vorige week al aantreden en dit weekend starten de (Jongste) Jeugd competities.
Daarnaast maakt het Arnaud Naeff Fonds wederom het "Stay Fit-programma” voor de A en B breedtejeugd mogelijk.
Patrick Jeuken en zijn team hebben hard gewerkt om alle teams te voorzien van een trainer. Dat is elk jaar een uitdaging en zeker na een volledig Coronajaar bleek het niet gemakkelijk om dat direct vanaf de start te hebben staan. Bij de Jongste Jeugd is het dit jaar een uitdaging.
Daarom is ieders hulp ontzettend welkom. Dit om alle kleintjes een leuke start te kunnen geven in de wetenschap dat er op alle manieren wordt gezocht naar voldoende trainers. Sta je als ouder langs de lijn op je blauwe stip te kijken en heb je altijd al op dat groene of blauwe veld willen staan maar nooit gedurfd: Geef het aan en spring graag een keer bij! Hockeyervaring is niet vereist, doch enthousiasme wordt zeer gewaardeerd! Een vereniging leeft door vrijwilligers, op welk gebied dan ook.

Bij de senioren is een nieuwe Technisch coördinator gestart. Hij heet Patrick van Bergen en is een goede bekende van Kampong. Hij heeft al veel dingen gedaan bij de top en breedte, als speler en als begeleider. Met ingang van dit seizoen is hij met veel enthousiasme aan zijn nieuwe rol begonnen waarin hij tevens zal fungeren als aanspreekpunt voor Trimhockey.

Aangezien de seniorenteams de meeste beperkingen door coronamaatregelen ondervonden, hebben we onder andere besloten de teams een "Back to Kampong-maaltijd” aan te bieden. Een gebaar als dank voor loyaliteit aan de club. Leuk voor de teams en ook voor Nummer 14 met gezelligheid in het clubhuis.
De in tijden van coronamaatregelen ingestelde instuiftrainingen voor senioren waarbij eenieder zijn/haar conditie en techniek kon laten testen/zien hebben we wegens overweldigend succes voor 2x per week gehandhaafd.

Komende zondag starten ook de senioren met hun competities en Dames 1 en Heren 1 hebben hun eerste Super Sunday. Iedereen is terug van vakantie, Olympische Spelen en EK. We zijn bijzonder trots op onze Europese kampioenen Robbert, Jip, Sander, Lars en Jonas en extra trots op Europees en Olympisch kampioene Malou! 
Na het oefenprogramma de afgelopen weken hebben spelers, staf en publiek er weer veel zin in!

Echter er gelden nog wel een aantal regels die iedereen in acht moet nemen. Dit, om er met z’n allen voor te zorgen dat we een "gewoon” competitiejaar kunnen beleven.
Die regels zijn niet anders dan elders, waaronder: 
•   Bij corona-gerelateerde klachten niet naar de club komen en laat je testen;
•   Voordat je het terrein betreedt als toeschouwer registreer je je middels de QR code die bij de ingangen hangt;
•   Houd afstand van elkaar en binnen het horecagebied ga je zitten;
•   Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen bij Nummer 14: Houd rekening met anderen op het terras door ook hen een plekje te gunnen na verloop van een uur;
•   De blauwe stippen zijn weer actueel en aangebracht naast ALLE velden! Graag op een stip gaan staan als je naar een wedstrijd komt kijken en rondom de Klapperboom ga je bij een blauwe stip zitten.

Ten slotte: In de berichten vorig seizoen heb ik meerdere malen aangegeven dat er achter de schermen hard werd doorgewerkt om onze club draaiende te houden, financieel, sportief en qua beleving.
Namens het bestuur wil ik alle vrijwilligers, sponsoren, Club Blauw, personeelsleden, spelers en speelsters, Nummer 14, de Federatie en iedereen met een blauw hart hartelijk danken voor ieders bijdrage aan Kampong Hockey afgelopen seizoen, ook op afstand! Ik hoop dat velen zich willen (blijven) inzetten voor onze mooie club. Kijk regelmatig op de Kampong website of app want vrijwilligers op welk gebied dan ook, hebben we nooit teveel!

Tot snel ziens! 
Sandra

 
Reacties
Lien Veen-Witteveen
11-9-2021 | Met zo n opgewekte en positieve voorzitser of is het voorzitter kan er volgens mij niets meer mis gaan.
Arnaud Naeff
11-9-2021 | Geen enkele twijfel: het gaat lukken ! In alle geledingen: succes
Joop de Bruijne
11-9-2021 | Wordt weer een mooi seizoen 2021/2021 met alle goede Vrijwilligers en Bestuurders. En alle spelers/speelsters. Enjoy life.

Powered by LISA