volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Wie is Marxman Advocaten?

Nieuwsafbeelding
Het is tijd om onze sponsor Marxman Advocaten nader aan jullie voor te stellen! Marxman Advocaten en Kampong Hockey ondertekenden eind vorig seizoen een mooi sponsorcontract. 

Over Marxman
Bij Marxman houden we van topsport – want we weten: ondernemen ís topsport. Al onze medewerkers zijn – allemaal op hun eigen manier – topsporters. En ook letterlijk hebben we een paar topsporters in onze gelederen. Waar we ook van houden bij Marxman, dat zijn partnerships. Langdurige samenwerkingen waarbij we over en weer van elkaar kunnen leren. Zaken doen, plezier hebben en tegelijk er allebei beter van worden.

Waarden delen
We zoeken altijd partners, die dicht bij onze kernwaarden opereren. En met de (top)hockeyers van Kampong delen we heel veel van die waarden:

» Passie
Het écht leuk vinden wat je doet en er met 100% voor gaan.

» Teamspirit – samenwerken
Alleen wanneer we onze individuele krachten bundelen, komen we tot de beste resultaten.

» Prestaties leveren – doorzettingsvermogen
Het uiteindelijke resultaat staat voorop. De gewonnen wedstrijd of  de gewonnen zaak. En niet opgeven wanneer het even tegenzit: tactiek omgooien en door!

» Talentontwikkeling
Altijd groeien – als organisatie, als team en als persoon. Sterke kanten nog sterker maken. Kennis en kunde.

Samen sterker
Voor ons houdt een partnership in dat we er allebei beter van worden. Zo kunnen wij Kampong een stukje professionaliseren op juridisch gebied & leveren we vanzelfsprekend ook een stukje funding voor de club.

Daarnaast willen we simpelweg ook veel van elkaar leren. Op sportief én zakelijk gebied. Bijvoorbeeld hoe je je eigen, solistische prestatie wilt leveren, maar ook juist in het belang van het team moet denken. 

Hoe doe je dat?
Ga naar de website van Marxman Advocaten
 
Reacties

Powered by LISA