volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Yes, we mogen weer competitie spelen!

Nieuwsafbeelding
Goed nieuws vanavond tijdens de corona-persconferentie. Zoals door de KNHB aangekondigd gaat de zaalcompetitie weer van start. Nu er weer competitie gespeeld mag worden, staat nog meer dan 40% van de totale zaalcompetitie in Nederland gepland. Het gaat dan om de weekenden 29 en 30 januari, 5 en 6 februari, 12 en 13 februari en 19 en 20 februari. Meer info wanneer jouw team moet spelen vind je terug in de Kampong app.

Er gelden nog wel diverse restricties, bijvoorbeeld met betrekking tot het houden van afstand en het dragen van een mondkapje. Hier waren we al aan gewend. Nieuw is dat er publiek aanwezig mag zijn. Weliswaar zittend op de tribunes, onderling met een afstand van 1,5 m. Nu hebben we net 2 nieuwe tribunes in gebruik genomen naast de al 4 aanwezige, maar we kunnen wel meer tribunes gebruiken. We zoeken extra sponsoren voor extra tribunes.

Hieronder vind je samengevat de maatregelen in de hal. Meer info is te lezen in dit bericht op de KNHB site en rijksoverheid.


CORONA MAATREGELEN HAL
-
CTB check bij iedereen vanaf 18 jaar. Mensen in functie, zoals scheidsrechters en coaches hoeven geen CTB te tonen. Rij-ouders en publiek daarentegen wel.


-
Voor iedereen vanaf 18 jaar die niet aan het hockeyen is, geldt de verplichting tot het nemen van 1,5 meter afstand. Dus ook bijvoorbeeld bij het lopen van/naar het veld.


Mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve als je aan het hockeyen bent. Ook uitgezonderd coaches en scheidsrechters.

-
Beperkt publiek. Beperking is namelijk een zitplaats en onderlinge afstand van 1,5m. We gaan komende dagen kijken naar meer mogelijkheden.ivm beperkte zitplaatsen.-
Probeer de verblijftijd in de hal te beperken tot maximaal 10 minuten voor of na de wedstrijd/training.

Voor een compleet overzicht van de Corona maatregelen op Kampong KLIK HIER

 
Reacties

Powered by LISA