volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Publiek in de Kamponghal XXL

Nieuwsafbeelding

Vanaf vandaag is publiek weer welkom in de Kamponghal XXL Daar zijn wij superblij mee, maar het baart ons ook zorgen! Er zijn dan ook een aantal voorwaarden hieraan verbonden:

Zitplaats verplicht (met onderlinge afstand 1,5 m)

CTB check bij iedereen vanaf 18 jaar

1,5 meter afstand

Mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar

Verblijftijd in de hal beperken tot maximaal 10 minuten voor of na de wedstrijd

 

Met name de vaste zitplaats is een heikel punt. De tribunes kunnen vanwege de afstandsregel niet volledig bezet worden. We hebben daarnaast 25 stoelen per veld geregeld. In totaal kunnen er dus 35 bezoekers per veld zitten! VOL=VOL.
Als er geen zitplaats meer vrij is, dien je de hal te verlaten. In geval van drieluikwedstrijden willen we het niet-spelende team vragen de hal te verlaten bij onvoldoende zitplek. Dit om ruimte te geven aan toeschouwers van de spelende teams. De Coronawacht zal hier ook op toezien.

Graag de stoelen niet verplaatsen en op afstand laten staan!

Alleen wanneer het publiek plaatsneemt op de stoelen en tribunes én deze niet worden verplaatst, kunnen wij als club voldoen aan de maatregelen. Als blijkt dat dit niet lukt, kan het zo zijn dat wij genoodzaakt zijn te beslissen toeschouwers niet langer toe te laten. In dat geval moet iedereen - m.u.v. teambegeleiding, scheidsrechters/spelbegeleiders en de zaalwachten - de hal verlaten.


Laten we er samen een succes van maken!
 
Reacties

Powered by LISA