volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

GEZOCHT! Fampong commissie 💙

Nieuwsafbeelding
...voor het organiseren van het leukste en gezelligste familietoernooi van Utrecht en omstreken! 

Door omstandigheden kan de familie die twee jaar geleden het Kampong Fampong-toernooi heeft gewonnen, de organisatie niet oppakken. Door corona kon het toernooi de afgelopen jaren niet georganiseerd worden. Wij willen deze traditie heel graag weer oppakken en voortzetten in eenvoudige, maar gezellige vorm. 

Wat is FAMPONG? 

Fampong is hét familie- en vriendentoernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd op Kampong. Voor teams van families, klassen, buren en gewoon vrienden. Voor ervaren én onervaren hockeyers. Gezelligheid en saamhorigheid staan daarbij voorop!

Welke familie, vriendengroep of welk team wil dit oppakken samen met ondersteuning vanuit Kampong hockey? De website van het Fampong-toernooi bevat al veel informatie en houvast voor de organisatie. Hierdoor is er een heldere overdracht en staat er een sterke basis om het te organiseren. Het werven van sponsoren is niet perse noodzakelijk voor een leuk toernooi, maar enthousiasme en familiegevoel wél. 

Neem een kijkje op de website van Fampong. Een overzicht wat je kunt verwachten:
 
1. Inschrijving en werving en datum prikken 
2. Thema bedenken
3. Lunch regelen met nummer 14
4. Wedstrijdschema aanpassen
5. Prijsuitreiking organiseren

Voor meer informatie en hulp kan je contact opnemen met Barbara Burgering [email protected]

 
Reacties

Powered by LISA