volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Enthousiaste inspirerende trainers gezocht!

Nieuwsafbeelding

Ben jij iemand die de spelers enthousiasmeert op trainingen? Ben jij de trainer die weet wat er omgaat in de groep? Zorg jij altijd voor een hoge trainingsopkomst omdat jij iedereen écht ziet en zij jouw energie en plezier aanstekelijk vinden? Dan hebben we jou nodig volgend seizoen!!

 

SV Kampong hockey is altijd opzoek naar enthousiaste trainers en coaches voor haar jongste jeugd, junioren, senioren en doelgroepen (trimmers, parahockeyers en keepers). 

 

Bij het leren van het spel en het trainen van vaardigheden zijn trainers en coaches cruciaal! Zij dragen bij aan de ontwikkeling en uitdaging van spelers en zorgen voor een omgeving waarin iedereen plezier heeft en zich veilig voelt.

   

Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij onder onze leden én ouders op zoek naar versterking van onze trainers en coachesstaf. 

Afhankelijk van je leeftijd kan je training geven in de volgende categorieƫn:

 

F1: vanaf 1e jaars C-leeftijd

F2: vanaf 2e jaars C-leeftijd 

E6: vanaf 1e jaars B-leeftijd

E8: vanaf 2e jaars B-leeftijd

D-jeugd: vanaf 2e jaars B-leeftijd

C-jeugd: vanaf A-leeftijd

B- & A-jeugd: (jong-)senioren leeftijd

Goalie Academie: vanaf 1e jaars C-leeftijd

Parahockey: vanaf 2e jaars B-leeftijd

Senioren: (jong-)senioren leeftijd

 

Je kunt ook je maatschappelijke stage bij ons invullen door training te geven of andere karweitjes te doen!

 

Trainers worden bij SV Kampong op en naast het veld begeleid en opgeleid door onze Technisch Coƶrdinatoren. Daarnaast worden ieder seizoen workshops aangeboden en trainers-/coachcursussen georganiseerd om je hockeykennis te vergroten.  

 

Uiteraard ontvang je van ons een passende vergoeding voor je inzet.

 

Kom jij ons team versterken? Of wil je hier eerst wat meer over weten? 

Neem dan contact op met [email protected]

 

 

 
Reacties
Vincent Rietveld
18-5-2022 | Is goed

Powered by LISA