volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Team van de week: H8

Nieuwsafbeelding
Big shoes to fill - wat een eer om na de beruchte Dames 6 en diens onevenaarbare indruk een poging te mogen wagen, we geven hier een swingende slinger aan! Wij zijn Kampong Heren 8. Sinds jaar en dag zweven wij als Heren 8 en Heren 9 over de velden en we hopen in 2027 ons vierde lustrum te vieren. Dat lijkt oud, en dat is het ook, maar gelukkig hebben we naast een paar OG's veelvuldig vers bloed mogen verwelkomen. Het is soms moeilijk te definiëren of we nou een hockeyteam of een uit de kluiten gewassen Hitkrant-forum zijn, maar het is wel verdomde gezellig. De gemiddelde donderdagavond speelt zich bij voorkeur af bij huiscafe Le Clochard, maar als het niet te koud is en/of regent, trekt (lees: appt) onze sub-anführer ons ook wel eens aan onze haren naar het veld, zodat we zo snel mogelijk de hoofdprijs kunnen neerleggen voor een goede krat pils! 


Bij gratie van God - of specifieke impersonalisaties, afhankelijk van politieke dan wel idealistische voorkeur van enkele teamgenoten - komt er dan ook een goede schaal bruin fruit bij, om met kaasstengels de ruwe randjes van onze strafcorner-specialist wat te verzachten. We kunnen je vertellen; Bram Lomans is er niets bij, afgelopen wedstrijd was er een scoringspercentage van 66,6 procent, en dat is verdomde veel bij een schaal bruin fruit van Nummer 14. 

Al met al, zijn we een heerlijk bij elkaar geraapt zooitje, uitermate gepassioneerd met een motiverende houding tegenover onze eigen mascotte: Assie D'n Kannenwerpster.

Net zoals met het ontstaan van onze mascotte, was het team niet onverdeels positief wat betreft de nominatie.
Gelukkig konden we dit eufel snel weer de kop in drukken door ons te beroepen op onze eenheid. Het is dan ook lastig om te dealen met zulk soort typische gevalletjes Oedipus complex, zeurend over alles met alle gevolgen van dien. Het oordeel of dit een zonde is mogen anderen vellen, maar het is een zekerheidje dat er genoeg reuring is op zowel het veld als de buhne, als heren 8 er is! 


Uiteraard zijn wij de moeilijkste niet en nomineren we graag Dames 10, met een stiekeme knipoog van onze vrijgezellen, en de uitnodiging om samen eens een TD'tje te pakken - ze zoeken immers nog een date voor het nu al beruchte Kampong-gala! 


Tevens is er nog plek voor wat nieuwe aanwas vanaf de winterstop of het nieuwe seizoen, zodat we met onze lustrum-trip met minimaal 50 man op reis gaan.

 
Powered by LISA