volg ons op:
100 Rabobank en Kampong balletjes.png 110 Kids Kick-off.png 120 H1.png 125 Klapperboom vanuit spelerstunnel.png 130 D1.png 135 Hockeybal en deel pion.png 140 Buddy Kellerman.jpg 150 BlauwHartTips.jpg 155 Rolstoelers.jpg 160 Terras.png 165 David Harte.jpg 170 Pionnen.png 175 Sproeier.jpg 180 BlauwHartTips.jpg 185 Philip Meulenbroek.jpg 190 clubhuisfotowand.jpg 195 Shirts2.jpg 200 Zonnebril.jpg 210 Jongens op het veld ruggen.jpg
Jeugd
Senioren

Business Clubs Kampong werken samen

Nieuwsafbeelding

De verenigingen bij Kampong draaien, anders dan bijvoorbeeld een sportschool waar je een abonnement op neemt, op de inzet van vrijwilligers en sponsoren. Dat maakt verenigingen, die zonder winstoogmerk werken, uniek en krachtig. Voor de financiƫn zijn naast de contributies van leden en sponsorbedragen van grote partijen ook de bijdragen van Business Club leden van belang.

Bij Kampong kunnen ondernemende leden lid worden van de Business Club van Voetbal of Hockey (of beide). Met de opbrengsten van de Business Club leden worden veelal de top teams gesponsord, maar ook bijvoorbeeld de opleiding voor de breedte sport. Daarnaast is het lidmaatschap van de Business Club ook zakelijk interessant omdat je bij de leuke events andere ondernemende leden ontmoet.

Om het belang van de Business Club te onderschrijven is naast de ingang bij het clubhuis nu een bord met de Business Club leden van Voetbal en Hockey, die hierin steeds vaker samenwerken, opgehangen. Ben je een ondernemend Kampong lid en wil je meer weten over de Business Club dan vind je de hier de informatie van Voetbal en Hockey.

 
Reacties

Powered by LISA