volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

De Kampong Jeugdopleiding

Nieuwsafbeelding
Kampong stelt de individuele ontwikkeling van jeugdspelers voorop in trainingen en wedstrijdcoaching. Winnen is het doel van een wedstrijd, maar niet het belangrijkste doel van de coach en trainer. Daarin ligt de kracht van de Kampong opleiding. Een jeugdspeler krijgt de aandacht die bij zijn of haar hockeytalent past.
 
Wat is ons doel met talentontwikkeling?
Kampong streeft ernaar dat een hockeytalent zich maximaal kan ontplooien en uiteindelijk een duurzame hockeycarriëre op het voor hem of haar hoogst haalbare niveau kan maken.
 
Hoe werken wij met talent?
Kampong gelooft in professioneel maatwerk, waarbij gekeken wordt naar de vaardigheden, gedrag, drijfveren en externe beïnvloeders van individuele spelers.
 
Wat doen wij voor talent?
Kampong biedt een inspirerende en veelzijdige leeromgeving waarin opgeleide trainers elkaars kwaliteiten aanvullen en nauw samenwerken met diverse specialisten. Zo waarborgen we dat wij op technisch, tactisch, fysiek en mentaal gebied de beste jeugdopleiding van Nederland zijn.

Wat doen we voor jeugdige toptalenten?
Sommige jeugdspelers beschikken over unieke hockeytalenten. Kampong biedt deze toptalenten een intensievere begeleiding. In 2013 heeft de Kampong Tophockeycommissie het (top)jeugdbeleid opnieuw gedefinieerd. In dit beleidsplan zijn de volgende onderwerpen uitgewerkt:
 
    •    Selectiebeleid en teamindelingen        
    •    Doorstroombeleid en (uit)lenen van spelers
    •    Instroombeleid
    •    Procedure doorstroom A1 naar H1/D1
    •    Beleid omtrent trainers en coaches
    •    Professioneel handelen van trainers en coaches
    •    Samenwerkingsafspraken
 
Wil je meer weten?
Achter de inlog kan je het (top)jeugdbeleid downloaden. Klik links op 'Clubgegevens', dan boven aan op 'Documenten' en open vervolgens de map 'Informatie voor leden'.
 

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA