volg ons op:
1. Kampioen.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 11.Sproeier.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 7.Zaalkampioenenparade2018.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9.taartentoernooi.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Wheely's bij internationale top

Onze afdeling voor rolstoelhockey Kampong Wheely's behoort tot de absolute top. In de recente promotiefilm van de KNHB spelen dan ook niet minder dan vijf Wheely's een hoofdrol. Kampongtoppers als Sjoerd Vis (keeper), Corné de Koning, Rick Spitzen, Tom Roering en niet te vergeten keeper en 'Ridder in de Orde van Oranje Nassau' Berri van Manen, zijn te zien in de interland tegen TsjechiĆ« voor volle tribunes in Praag.

En dan blijkt hoe spectaculair rolstoelhockey is! Het spel is snel, de spelers behendig met stoel & stick en als het moet ... vliegen de sticks, stoelen én spelers door de lucht.

Wil je meer informatie over Kampong Wheely's?
Mail naar [email protected]
of kijk op Wheely's pagina bit.ly/InfoWheelys
 
Reacties
Arnaud Naeff
12-1-2015 | Ook Kampong hier aan de top !

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA