volg ons op:
01. Vrijwilligers2019Caroussel.jpg 1.Dames1.jpg 10.Vrijwilligers.jpg 2. BlauwHartTips.jpg 2. DavidHarte.jpg 2. Shirts2.jpg 3. CDfeest.jpg 3.Zonnebril.jpg 4. BlauwHartTips.jpg 4. Rolstoelers.jpg 5. Jongens op het veld ruggen.jpg 5.Philip Meulenbroek.jpg 6. BlauwHartTips.jpg 6. Buddy SanderdeWijn.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg 8.clubhuisfotowand.jpg 9. Ballentassen.jpg 9.taartentoernooi.jpg 99Heren1 play-offs.jpg
Jeugd
Senioren

Policy verspreiden KampongTV

Nieuwsafbeelding
Via facebook, instagram, twitter en youtube kunnen steeds meer hockeyliefhebbers foto's en filmpjes van KampongTV bekijken. We steken er veel tijd en energie in, maar de snelle groei van het aantal volgers en reacties motiveren ons om door te gaan. Leuk ook als andere kanalen en media deze beelden en berichten vervolgens delen met hun achterban.

BRONVERMELDING
Als andere media aandacht geven aan Kampong, delen wij dit op onze beurt graag met onze achterban. We proberen de bron duidelijk te vermelden en maken graag aanvullende afspraken om het over en weer delen van nieuws, foto's en video te vergemakkelijken. Andersom verwachten we dat ook van andere media. Zo blijft helder wie welke content maakt.

STRENGE REGELS
Platforms als facebook/instagram en google/youtube hebben strenge regels mbt het intelectuele eigendom. Je mag niet zomaar muziek of beeldmateriaal (her)gebruiken.
Delen en liken mag, uiteraard, want dat is de kracht van deze netwerken. Maar downloaden en vervolgens op eigen facebook of youtubekanaal weer uploaden mag niet. Dat geldt ook voor het wegsnijden van logo's en/of vervangen door eigen logo.

INSTAGRAM REPOST
Kijk ook uit met het downloaden van filmpjes via de populaire Instagram Repost-app. Een KampongTV filmpje via deze app eerst lokaal opslaan en vervolgens weer uploaden is niet toegestaan. Helemaal niet als het beeld teruggebracht wordt naar vierkant formaat, want daarmee snij je het KampongTV logo rechtsbovenin weg.

GRAAG OVERLEG
Wil je gebruik maken van foto's of videomateriaal van Kampong, neem dan contact op via [email protected] Dan kunnen we kijken hoe we elkaar kunnen helpen.
Neem ook contact op als je vindt dat Kampong regels mbt intelectueel eigendom overtreedt.

Team Communicatie & KampongTV
 
Powered by LISA