volg ons op:
a_landskampioen.jpg a_supporters LK2017.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg cc_Caspers.jpg c_pruikenboys.jpg dd_Fans met rook.jpg d_Fans jeugd.jpg e_kampioenenparade.jpg ff-kamponghalbynight.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg i_Doel_ANFKids.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg x_Sfeer_Blauwerook.jpg
Jeugd
Senioren

Algemene Ledenvergadering 31 jan

Nieuwsafbeelding
Het bestuur van Kampong Hockey nodigt alle leden van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 31 januari a.s. Het bestuur praat iedereen dan bij over de afronding van de bouw en inrichting van het nieuwe clubhuis, veld 1 en de tribune.
Ook staat de financiƫle afrekening over het vorige seizoen (2016-2017) en van het huidige seizoen op de agenda. Daarnaast een aantal voorgenomen besluiten inzake reglementen.

Tot slot stelt het bestuur voor om Barbara Burgering te benoemen als opvolger van Anneke Gerrits in de functie van bestuurslid Breedtehockey. Anneke neemt na 4,5 zeer succesvolle jaren als bestuurslid afscheid van ons bestuur. In een apart bericht informeren wij je deze week verder hierover.


De vergadering begint om 20.00 uur in lounge 1a/b van het Clubhuis. De stukken van de vergadering zijn binnenkort achter de inlog beschikbaar.

Meepraten over de toekomst van Kampong Hockey?
Dan verwelkomen we je graag op 31 januari!

Datum: woensdag 31 januari
Locatie: Lounge 1a en 1b in het Clubhuis
Starttijd: 20:00
 
Reacties
Willem Cornelis
15-1-2018 | Rustige verantwoording denk ik.Tot dan Willem
Arnaud Naeff
10-1-2018 | Heftige discussies ?

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA