volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Gezocht: gastheer (m/v) Kamponghal

Nieuwsafbeelding
We zoeken Kampongers die willen helpen bij het beheer van de Kamponghal en het naleven van de huisregels. We zijn zuinig op onze blaashallen en materialen en gunnen alle teams dat ze op een opgeruimd veld kunnen trainen. Daarom hebben we twee vacatures:

Gastheer (m/v) Overdag
Een persoon (eventueel in 'duobaan') die doordeweeks tussen 15:00 en 17:00 uur (woensdag 13:00 - 17:00 uur) checkt of de hallen klaar zijn voor gebruik: zijn de deuren open? Liggen de balken goed? Staan de prullenbakken op hun plek? Zijn de trainingsmaterialen compleet? En tijdens de trainingen: ligt de buitenkleding in de manden? Zitten ouders en wachtende spelers rustig op de schoolbanken? Ruimt iedereen na afloop van de training de ballen op?

In deze rol heb je veel contact met spelers, ouders, technische staf en Team Zaal. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding.

Afsluitploeg Avonduren
Aan het eind van een trainingsdag moeten de hallen opgeruimd en afgesloten worden. We zoeken een paar Kampongers die dat een paar dagen in de week tussen 21:00 en 23:00 uur willen doen. Bijvoorbeeld een groepje studenten (studentenhuis? jaarclub?) die elkaar afwisselen. Tegen een leuke vergoeding (die je daarna in de stad kunt uitgeven ...)

Interesse? Mail Team Zaal via [email protected]


 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA