volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Nieuwsafbeelding
We willen een sociaal veilige vereniging zijn waar iedereen met plezier kan hockeyen. Dat geldt ook specifiek voor kinderen. Daarom is het met ingang van het seizoen 2015-2016 voor alle vrijwilligers die met jeugdleden werken verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Naast de vrijwilligers jeugd zijn ook alle betaalde krachten die met jeugdteams werken, verplicht een VOG te overleggen. Alles bij elkaar hebben inmiddels al meer dan 500 professionals en vrijwilligers jeugd een VOG ingeleverd.

Ook dit seizoen willen we ervoor zorgen dat de nieuwe vrijwilligers die met jeugdleden werken, een VOG kunnen overleggen.

Ben je dit seizoen gestart als trainer of coach van een jeugdteam of als lid van een jeugdcommissie? Of verloopt je VOG binnenkort?
Dan ontvang je op korte termijn per mail een link met een VOG aanvraag. Let goed op, want deze link is slechts 30 dagen geldig.

Alle vrijwilligers die in aanmerkingen voor een VOG-aanvraag ontvangen persoonlijk een mail van het VOG-team met meer informatie.
Heb je nu al vragen?
Lees hier wat een VOG inhoudt:  http://bit.ly/2dbLQdk
Of mail je vraag naar: [email protected].
FAQ_VOG.pdf
 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA