volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Heren 20 kan nog versterking gebruiken!

Nieuwsafbeelding
Heren 20 is dit jaar sterk vernieuwd en verjongd, er heerst een enthousiaste en fanatieke sfeer. De eerste helft van het seizoen hebben we uitstekend gespeeld zowel qua resultaat als qua spel. Resultaat is een voorlopige 4e plaats in de poule en met 2 extra spelers zeker kans op meer! We hebben gezien dat we als kers op de taart op zoek zijn naar 2 spelmakende spelers in de as van het veld: centrale middenvelder(s) / voorstopper posities.

Dus: goede conditie, lekkere techniek en enige rust om de rest van het team te lanceren? Neem contact op voor een mooi seizoen! Stuur een mail naar [email protected], met enige informatie over jezelf, zoals hockeyverleden, plaats in het veld etc. 
 
Reacties

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA