volg ons op:
1. Kampioen.jpg 2. Shirts.jpg 3. Zonnebril.jpg 4. Beker.jpg 5. Mannen bij elkaar.jpg 6. Volle Klapperboom 20 mei.jpg bb_kampioenenparade.jpg bc_jonker_selfie.jpg c_pruikenboys.jpg e_kampioenenparade.jpg gg_Senioren_TD.jpg g_Jeugd_Ballenkids.jpg hh_magazinestrand.jpg h_kickoff.jpg i1_wheelys.jpg m_Jeugd_Clubhuis.jpg q_Fampong.jpg
Jeugd
Senioren

Sjoerd de Wert Zaalambassadeur

Nieuwsafbeelding
Heren 1 speler Sjoerd de Wert (29) is onze zaalambassadeur. Een zaalhockeyer pur sang, met een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Voor Oranje heeft hij op EK's en WK's gespeeld met als hoogtepunt de wereldtitel in 2015 in Duitsland, het mekka van het zaalhockey. Nog altijd een unieke presentatie van onze 'Weltmeister'. 
We zijn daarom zeer verheugd dat Sjoerd zich wil inzetten voor het zaalhockey op Kampong. Want als íemand binnen onze club weet hoe spectaculair het spelletje gespeeld kan worden, dan is hij het!

TECHNIEKFILMPJES
Deze week gaan we met Sjoerd een aantal filmpjes opnemen waarin zaaltechniek en samenspel centraal staan. De komende weken gaan we die met jullie delen. Goed bekijken, want als je zijn tips volgt gaat het zaalhockeyen ineens een stuk makkelijker!

DEMO TIJDENS KICK-OFF
Zaterdag geeft Sjoerd met heren 1 speler Pepijn Luijkx en Sander de Wijn tijdens de Kick-Off twee demo's. Dan kun je live kijken hoe de pro's spelen. Noteer in je agenda: zaterdag om 13:30 in Hal 1 en om 14:20 in Hal 2.

ALLSTAR TEAM
Deze winter brengt hij alle tips ook in de praktijk met het Heren 1 zaalteam dat in de Hoofdklasse Zaal speelt met o.a. een wedstrijdronde op 23 december in Galgenwaard. Hij zal niet alle wedstrijden meespelen omdat hij begin december met een Allstar Team met de beste zaalhockeyers ter wereld op tournee gaat door Zuid Afrika. Uiteraard gaan we hem daar wel (online) volgen.

Hou de Zaalcorner in de gaten voor updates en meer filmpjes.
 
Reacties
Arnaud Naeff
30-11-2017 | Fijn dat met een zaalhockeyer pur sang het zaalhockey bij Kampong zo op de kaart wordt gezet. En dan een demo met al die sterren !

Kampong SponsorPortaal

Alle sponsors
Alle sponsoracties

Powered by LISA